Sursa foto: Spectacola

Cu doar o seară înainte de a-și schimba prefixul, Delia a susținut două concerte într-un local aflat în parcul Herăstrău din Capitală, artista fiind înconjurată de prieteni și fani. Astăzi, 7 februarie, artista, cunoscută pentru stilul ei nonconformist, a împlinit frumoasa vârstă de 40 de ani, iar mesajele nu au întârziat să apară.

Codin Maticiuc, un prieten foarte apropiat, i-a scris în dreptul fotografiilor cu ei, postate pe o rețea de socializare, „Happy Birtday, Didi”. De asemenea, printre artiștii care i-au transmis gândurile de bine se numără Alex Velea și Antonia.  „Pentru totdeauna a ta. La mulți ani, prietena mea!”, a scris Antonia pe Instagram.

Mă simt un copil foarte mare şi foarte fericit

În cadrul podcastului „La Mijloc”, realizat de Codin Maticiuc, jurata de la iUmor a mărturisit că își dorește să renunțe, pentru o perioadă, la lumea reflectoarelor și să se bucure de viață.

„Vreau să-mi trăiesc viața frumoasă, am muncit extrem de mult de copil, muncesc în continuare, dar cu «ajutorul» acestei pandemii mi-am dat seama cum este să fii om normal, și e plăcut să fii om normal. E plăcut să stai acasă și să ai o rutină, e plăcut să stai acasă, e plăcut să dormi acasă în patul tău, e plăcut să mănânci mâncare caldă, și nu din benzinării”, a spus Delia.

De asemenea, cântăreața a declarat că nu este o rușine să recunoști cănd ai obosit și e nevoie de o pauză.

„N-ai cum să fii ok la infinit, n-ai cum. Omul nu este construit să stea în mașină. Este o industrie mică din care nu ai de unde să tai, mai ales dacă vrei să-ți ajuți echipa. Nu este vorba doar de tine, este vorba de o echipă pe care o ții în spate”, a mai precizat Delia, potrivit Libertatea.ro.

Jurata de la Iumor a devenit cunoscută încă de pe vremea când era o adolescentă, când a făcut parte din trupa N&D, alături de colegul său, Nick. După ce trupa s-a destrămat, Delia și-a continuat cariera solo, iar albumul „Parfum de fericire” i-a adus din ce în ce mai multă celebritate.

Astăzi, Delia Matache este cunoscută în toată România și nu numai pentru stilul ei nonconformist și vocea ei deosebită, melodiile sale fiind mereu în topurile românești.

Delia acceptă glumele proaste, dar cu măsură