Delia acceptă glumele proaste, dar cu măsură

„Nu mai e funny, crede-mă, nu mai e funny pentru nimeni”

Delia Matache, juratul de la iUmor, s-a transformat într-un „dragon”, așa cum i-a spus colegul Bendeac, după ce a avut parte de un moment deloc plăcut. Și nu doar pentru că acel concurent făcea glume proaste la adresa femeilor din „șou-biz”, ci pentru că încerca să transforme niște situații delicate în viața oricui în ceva normal, cum ar fi violența domestică.  

Octavian Man, căci despre el este vorba, în opinia Deliei Matache, a venit cu niște clișee, ce greu puteau fi catalogate ca glume. Acestea le-a luat peste picior, pe rând, pe Daniela Crudu, Laurette, Anamaria Prodan, Alexandra Stan sau Iulia Vântur. „Nu e numărul meu preferat, îmi pare rău pentru el că are 23 de ani, nu era nimic fresh, nimic din conținutul lui. Nu știu dacă înțelegi, exact ce m-a deranjat”, i-a explicat tânărului, subliniind că „e vorba de niște clișee obosite”,  despre lucruri care se aud „pe la colțuri”. Mai mult, Delia a afirmat că ceea ce se întâmplă acum „nu mai e funny, crede-mă, nu mai e funny pentru nimeni. Nu mai e funny, gata! A fost”, și-a continuat Delia susținerea punctului de vedere.

Și ca o dovadă că nu este vorba de transformarea artistei într-o feministă, aceasta a precizat că se pot face glume bune despre persoanele sus-menționate, fără a se face mișto de persoanele care au fost bătute. „E mișto să nu râdem că Alexandra Stan a avut ochii negri. E un subiect despre care nu ar trebui să vorbești. Sunt femei care suferă de abuzuri. Nu mi se pare amuzant să vii să faci glume, să întărești chestia asta, făcând să pară o normalitate. Că nu e o normalitate să iei bătaie”, a declarat Delia Matache.

Totuți, fiind finala unui consurs de umor așteptările sunt mai mari, motiv pentru care, Cheloo a subliniat și transmis celor care votează pentru iUmor ca data viitoare să voteze cu mintea. De partea cealaltă, Bendeac a afirmat că îi admiră curajul acestuia, „dar strict din punctul de vedere al balanței lucrurilor bune-rele”, însă votul a fost „în consecință”, niciunul dintre jurați i-au apreciat „talentul”.

Citește și: Bendeac la iUmor: „Andreea Raicu este o femeie absolut superbă!”