Bendeac la iUmor: „Andreea Raicu este o femeie absolut superbă!”

Cu toate astea, în cadrul roast-ului, Raicu nu s-a abținut de la „mișto-urile” clasice pe tema cărții scrise de Bendeac: „Vreau să învăț așa pe toată lumea să trăiască echilibrat. Știți cum se spune, dacă nu poți să faci ceva în viață, măcar să înveți pe alții. Mă gândeam că poate să mai scrii o carte!”

Nu mai reprezintă niciun secret pentru nimeni faptul că actorul Mihai Bendeac nu se poate abține atunci când vede o femeie frumoasă, faima sa într-ale „amantlâncului” fiind răspândită în toată țară, mai ales de când e jurat de iUmor, emisiunea dându-i ocazia să se expună și mai mult publicului larg. Nu puține sunt fetele sărutate de Bendeac chiar în această emisiune, în cartea sa lăudându-se cu peste 300 de cuceriri, în viața reală, cea departe de platoul de televiziune.

Bendeac, făcut „praf” de Andreea Raicu

Cu toate astea, în cadrul roast-ului, Raicu nu s-a abținut de la „mișto-urile” clasice pe tema cărții scrise de Bendeac: „Vreau să învăț așa pe toată lumea să trăiască echilibrat. Știți cum se spune, dacă nu poți să faci ceva în viață, măcar să înveți pe alții. Mă gândeam că poate să mai scrii o carte!”.

Roast-ul nu a părut să-l supere pe actor, ba chiar dimpotrivă, a declarat despre aceasta că e o femeie superbă. În plus, nici Delia nu a părut deranjată de micile glumițe ale Andreei. „Băi, cât de frumoasă e Andreea, mă! Strălucitoare, elegantă, stilată, fină, zen! Cu chakrele în echilibru”, a comentat, la rândul ei, Delia, citată de cancan.ro.

Andreea Raicu l-a impresionat inclusiv pe Cheloo

Cu toate că s-a simțit o notă ușor ironică în declarațiile sale, Cheloo nu s-a putut abține să o laude pe fosta prezentatoare de televiziune: „Ne-am bucurat groaznic să o vedem pe Andreea Raicu în carne și oase, și piele! A strălucit! Este, într-adevăr, o divă”, a declarat Cheloo.

„Nu știu dacă sunt o tipă de succes dar, daca eram întruchiparea succesului în forma lui pură, Mihai m-aș fi întâlnit cu tine și ți-as fi spus: «Salut, Mihai. Nu cred că ne-am cunoscut!»”, a roast-uit Andreea Raicu la iUmor, completând cu: „Eu mă mai ocup cu mâncatul sănătos și aici mă chinui din răsputeri să nu zic nimic de Delia. (…) Eu mă ocup de dezvoltare personală și mă gândesc că ar fi trebuit să mă ocup și de Dan Badea despre care nu cred că s-a dezvoltat personal prea mult”, a mai spus aceasta, conform sursei citate anterior.

Citește și: Andreea Marin nu are nevoie de certificarea iubirii