Andreea Marin nu are nevoie de certificarea iubirii

După trei căsnicii eșuate, se simte fericită fără oficializarea relației

Andreea Marin și iubitul Adrian Brâncoveanu sunt „o familie”, chiar dacă relația lor nu este oficializată. De altfel, Zâna are în „palmares” trei mariaje, astfel că nu mai are nevoie de o hârtie pentru a se simți bine alături de bărbatul iubit. Acesta a declarat, la Antena Stars, că nu mai are nevoie să facă niciun fel de demonstație, nimănui, căci știe cine este.

„Suntem o familie! Nu mai sunt la 20 de ani, când actele contează. Viața trăită, în mod real, îți dă sentimentul de  familie sau ba. Eu sunt trecută prin viață. N-are nicio importanță asta, dacă ai un act și nu ești bine, la ce e bun? La vârsta mea de 46 de ani, lucrurile se așează, știi ce limite ai, ce poți și ce nu poți. Pe de altă parte, nu trebuie să mai demonstrez nimic nimănui, nici măcar mie, știu cine sunt”, a spus Andreea Marin, la Antena Stars.

Andreea Marin se bucură. Și de iubit, și de singurătate

Andreea Marin consideră că pentru a avea o relație bună cu partenerul de viață, pentru ea a fost important ca fiica sa, Violeta, rodul căsniciei cu Ștefan Bănică Jr., să se simtă bine. Mai mult, aceasta și-a găsit în Violeta un „partener de șuetă”, alături de care se simte ca o „prietenă”, nu doar ca mamă. Cât privește relația sa cu Adrian, Andreea Marin a mărturisit că se bucură de momentele petrecute împreună, în aceeași măsură cu care își apreciază și clipele de singurătate, dar nu este vorba de acea singurătate în doi, ce poate face ca relațiile să intre într-o rutină ce duce spre separare.  

„Cu siguranță nu eram aceeași. Nu e puțin lucru să ai pe cineva, care îți este aproape, te sprijină, te învăluie cu îmbrațișarea sa, lucrurile astea îți dau și ție un echilibru sufletesc. Pe de altă parte, și când suntem singuri trebuie să fim bine cu noi înșine. Spre asta trebuie să tindem, dar nu spre a fi egoiști, ci a fi bine numai în prezența noastră. Nu trebuie să depindem de ceilalți ca să fim bine”, a mai spus Andreea Marin.  

„Zâna” ce ne-a încântat cu ale ei „Surprize, Surprize” a fost căsătorită cu Cristian Gheorghiță, Ștefan Bănică Jr și medicul turc Tuncay Ozturk.

Citește și: Elena Băsescu și-a asortat copiii… între ei