Haina de nurcă purtată de Elvis Presley în ultimul an de viață, vândută pentru o sumă uriașă

Haina a fost cumpărată cu 128.000 de lire sterline la licitaţia organizată de o casă de licitație din Marea Britanie

Elvis Presley
Elvis Presley

O haină de nurcă purtată de Elvis Presley în ultimul an al vieţii sale s-a vândut cu peste 100.000 de lire sterline la o licitaţie în Marea Britanie, potrivit digi24.ro.


Haina realizată la comandă pentru Elvis a fost achiziţionată cu 128.000 de lire sterline de un colecţionar din Statele Unite la licitaţia organizată de casa Henry Aldridge & Son din Devizes, Wiltshire. 

Presley i-a dăruit haina, din piele şi blană de nurcă, fratelui logodnicei sale Ginger Alden înainte ca el să moară în 1977. Ea este însoţită de o scrisoare de autenticitate de la Rosemary Alden Starkey, care este sora lui Ginger Alden. „Pentru mine, haina reprezintă farmecul Vegas-ului anilor 1970, Elvis într-o haină de nurcă. Ea a ajuns la un colecţionar din SUA după ce un colecţionar de aici, din Marea Britanie, a licitat o sumă mai mică”, a afirmat Andrew Aldridge de la casa de licitaţii.Elvis Aaron Presley a fost un cântăreț și actor american, cunoscut frecvent ca Regele Rock ‘n’ Roll-ului sau simplu, The King, cu toate ca a obținut și trei premii Grammy pentru muzică Gospel.Ghețarul de la Scărișoara, modalitate unică de măsurat temperatura în Europa