Actorul Leslie Jordan a murit în urma unui accident de mașină

Starul american avea 67 de ani.

Leslie Jordan, actor, scenarist și cântăreț câștigător al premiului Emmy, cunoscut pentru rolurile sale din „Will & Grace”, „American Horror Story” și „Hearts Afire”, a murit într-un accident rutier.

Actorul, în vârstă de 67 de ani, conducea în Hollywood luni dimineață, izbindu-se de partea laterală a unei clădiri aflate la intersecția a două străzi.

 „Lumea este cu siguranță un loc mult mai întunecat astăzi fără dragostea și lumina lui Leslie Jordan.Nu numai că a fost un mega talent și o plăcere să lucrezi cu el, dar a oferit un sanctuar emoțional națiunii într-unul dintre cele mai dificile momente ale sale. Ceea ce i-a lipsit la înălțime a compensat prin generozitate și măreție ca fiu, frate, artist, comediant, partener și ființă umană. Să știm că a părăsit lumea la apogeul vieții sale profesionale și personale este singura consolare pe care o putem avea astăzi”, a transmis agentul lui Jordan.

 Se bănuiește că Jordan Leslie a avut o problema de sănătate care a condus la producerea accidentului.

Printre filmele care i-au adus celebritatea lui Jordan se numărau și „The Help”, „The Cool Kids” și „Call Me Kat”, care se difuzează în prezent în cel de-al treilea sezon pe Fox.

Leslie Jordan a câștigat în anul 2006 premiul Emmy pentru actor invitat într-un serial de comedie în pelicula  „Will & Grace”. În 2020, Jordan a devenit un fenomen pe rețelele de socializare, câștigând milioane de urmăritori pe Instagram datorită videoclipurilor sale pline de umor postate în timpul pandemiei.

 Actorul a apărut în emisiuni de televiziune cum ar fi „Ally McBeal”, „Ugly Betty”, „Lois & Clark: The New Adventures of Superman”, „Hidden Palms”, „Star Trek: Voyager”, „Caroline în the City”, „Pee-Wee’s Playhouse”, „Reba”, „Boston Public”, „Nash Bridges” și „Boston Legal”, precum și în filme precum „Ski Patrol”, „Roadside Rodeo”, „Love Ranch”, „Southern Baptist Sissies” și „Statele Unite vs. Statele Unite ale Americii”. Billie Holiday”.

Leslie Jordan s-a mutat în Los Angeles în 1982, devenind faimos doar câțiva ani mai târziu. Începând cu vârsta de 20 de ani, s-a luptat cu abuzul de droguri și alcoolul.

Număr insuficient de medici de urgență în județele Buzău, Călăraşi, Ialomiţa şi Ilfov