Jador a luat o decizie care îi va schimba viața!

El va renunța la bolidul său de lux.

Jador a luat o decizie radicală legată de stilul său de viaţă, care i-a uimit pe fanii săi din mediul online. Cunoscutul artist a decis să renunţe la maşină, după ce atunci când a avut accident a fost foarte afectat din cauza pagubelor pe care le-a avut mașina sa de lux. Jador vrea să înlocuiască mașina pe care o are cu un scuter.

„Nu aveți idee cât de plăcut este să te plimbi cu scuterul prin oraș. Deci, e de vis. Cred că renunț la mașină și merg cu el. Serios vorbesc, fără caterincă. Te simți liber, e foarte tare”, le-a transmis Jador fanilor, pe internet.

Jador are 27 de ani, numele său adevărat fiind Remus Ionuț Dumitrache. El a devenit cunoscut după ce a participat la emisiunea „Puterea Dragostei” de la Kanal D. Jador a participat și la Survivor România, unde a trecut prin mai multe momente grele. Jador s-a născut în județul Bacău și a urmat cursurile Grupului Școlar „G.J. Caniciov” Parincea. Artistul provine dintr-o familie penticostală, părinții săi având o pescărie care se află în piața mare din Bacău. Înainte de a face muzică, Jador a absolvit Academia de Studii Economice din București, Facultatea de Relații Economice. La un moment dat Jador își anunțase fanii că vrea să facă și un master.

Jador, foarte solicitat la evenimentele private

Jador este unul dintre cei mai apreciați cântăreţi de manele, fiind foarte solicitat la evenimentele private. Tarifele încasate de artist nu sunt deloc mici. Înainte de pandemie, Jador încasa lunar aproximativ 50.000 de euro din concerte și dedicații. Apoi, odată cu lansarea mai multor piese, Jador a reușit să se mențină, pentru o perioadă, pe locul 1 în Trending, pe YouTube. Artistul a profitat de această ascensiune și a semnat un super contract cu reality show-ul Survivor de la Kanal D. Artistul ar fi încasat câte 5.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană.

A fost călcat de o mașină, a fost salvat, dar românii au refuzat să îl adopte. Cățelul și-a găsit un stăpân iubitor în Germania