Alex Velea i-a compus o melodie lui Nuțu Cămătaru

Interlopul a împlinit pe data de 6 aprilie, 58 de ani.

Alex Velea și Lele au lansat o melodie despre povestea de viață a lui Nuțu Cămătaru, versurile vorbind despre interlop.

Cei doi artiști au filmat videoclipul în locuința lui Nuțu Cămătaru. Muzica și textul îi aparțin lui Dan Bursuc, care a fost ajutat și de Nicky YaYa, Alex Velea.

Versurile melodiei „Legenda Mafiei” sună cam așa:

„Cu mine să nu te iei/ Că te dau hrană la lei/ Cu mine e greu/ Că nu ești de rangul meu

Cu mine să nu te iei/ Că te dau hrană la iei/ Fii liniștit/ Stai potolit/ Respiră/ Că ai obosit

Eu sunt unu/ Fac cât trei/ Sunt legenda mafiei/ C**con de la mafia/ Mă știe toată lumea/ Mafia/ Unic în România

Sunt stăpân peste tot/ Tu ești doar un robot/ Te controlez/ Și te ghidez/ Cum vreau eu/ Te manevrez”.

Nuţu Cămătaru a dansat aproape tot timpul pe dedicaţii

Piesa a fost lansată chiar de ziua lui Nuțu Cămătaru. Interlopul a împlinit pe data de 6 aprilie, 58 de ani. El a sărbătorit alături de familie şi de apropiaţi, dar şi de lăutari celebri cum ar fi Tzancă Uraganu, Florin Salam şi Alex Kojo. Petrecerea a avut loc într-un local din Bucureşti, până dimineaţă.

Nuţu Cămătaru a dansat aproape tot timpul pe dedicaţiile speciale ale lui Tzancă Uraganu, Florin Salam şi Alex Kojo. Codin Maticiuc, autorul cărţîi „Dresor de lei şi de oameni”, a fost prezent la aniversarea interlopului. Invitaţii au postat mai multe filmuleţe de la petrecere pe reţelele de socializare.

Nuţu Cămătaru, pe numele lui adevărat Ion Balint, este liderul uneia dintre cele mai puternice grupări de crimă organizată din România. Este vorba de „Clanul Cămătarilor”, o reţea infracţională care, potrivit procurorilor, are peste 200 de membri. Interlopul a crescut în cartierul Ferentari, unde are acum mai multe proprietăţi imobiliare, printre care şi o foarte întinsă fermă. Potrivit RISE Project, de-a lungul timpului, Nuţu Cămătaru a primit mai multe condamnări penale pentru spargeri de locuinţe, furt, violare de domiciliu, tâlhărie, şantaj, sechestrare de persoane şi constituire de grup de crimă organizată.

Jador a luat o decizie care îi va schimba viața!