Foto: Facebook/Casa lui Patrocle
Foto: Facebook/Casa lui Patrocle

Yoda ne-a fost semnalat ca zăcând în Dărmănești, călcat de o mașină”, își încep povestea salvatorii din cadrul asociației Casa lui Patrocle.

Desigur, șoferul și-a văzut de treburile lui, câinele a rămas paralizat de durere, chircit sub roțile unui microbuz.

La momentul preluării nu mai avea putere nici să dea din coadă, iar cursa pentru salvarea lui a fost una contra-cronometru.

Facebook: Casa lui Patrocle

Asociația Casa lui Patrocle: ”Am fugit către cabinetul veterinar din Suceava, însă veștile proaste de abia atunci începeau să apară. A avut 2 picioare rupte și a suferit două intervenții chirurgicale”

Una dintre intervenții s-a soldat cu un mare eșec, cățelul regăsindu-se în situația în care nu-și mai folosea unul dintre membrele inferioare.

În acel moment, membrii asociației au decis că patrupedul trebuie să fie operat din nou, iar unul dintre picioare a fost amputat.

Yoda al nostru a învățat că viața este la fel de frumoasă și-n 3 picioare, cu timpul a învățat să-și mențină echilibrul, să meargă normal, ba chiar să și alerge”, au scris salvatorii.

Gândire înapoiată: Românii se feresc să adopte căței de culoare neagră. Pentru animalele cu handicap nici măcar nu se pune problema unui cămin

Conform textului publicat pe contul de Facebook, cățelul nu a avut succes la adoptatori în România. Unul dintre motive este acela că românii se feresc de cățeii de culoarea neagră.

În plus, animalele cu handicap nu sunt tocmai pe lista preferințelor, în țara noastră.

Facebook: Casa lui Patrocle

”Undeva departe, tocmai în Germania, Yoda si-a găsit omul lui”

Însă el, n-a încetat niciodată să spere. Pe toți vizitatorii îi întâmpina cu bucurie, tuturor le cerea să-l mângâie, să-l alinte, iar cum speranța moare ultima, undeva departe, tocmai în Germania s-a găsit și omul lui. O familie la care nu ar fi sperat niciodată, caldă, bună și primitoare. Are un cămin permanent, coșulețul lui și mulți copii în jur. Se bucură de fiecare zi ca și cum ar fi ultima, iar oamenilor care și-au deschis porțile caselor și inimilor pentru el le este recunoscător mereu”, se arată în textul publicat de membrii asociației Casa lui Patrocle.

Pentru această frumoasă reușită le mulțumim ONG-ului colaborator Dogsouls – SOS für Pfoten e.V.! Doar împreună dăm aripi celor care n-au sperat niciodată să zboare!”, au mai transmis reprezentanții.

Pentru a susține activitatea asociației, puteți dona aici:

ASOCIAȚIA CASA LUI PATROCLE

Ron:  RO22BRDE340SV63867373400

Euro: RO18BRDE340SV63867453400

SWIFT: BRDEROBU

PayPal: casaluipatrocle@gmail.com

Cu cardul: https://bit.ly/3nzNtm3

Revolut: 0752 818 517