Loredana Groza are 50 de ani, provoacă, surprinde, și, per total, își cam vede de treaba ei. Face cam ceea ce a făcut toată viața: cântă, dansează, jurizează și se pozează. Adică onorează contractele semnate. Desigur, nu poate mulțumi pe toată lumea.

Dacă recunoaște că are operații estetice, va fi acuzată că are operații estetice. Dacă omite detalii despre intervențiile chirurgicale, va fi acuzată că tăinuiește relația cu bisturiul. Dacă pozează goală, se va găsi un cârd de pudibonzi revoltat că e prea goală. Dacă se călugărește, vor sări câțiva români care să-i aducă aminte că încă e tânără și florelinte.

Lăudată sau nu, nu am înțeles niciodată de ce o vedetă trebuie să-și explice aparițiile. Multe persoane au considerat că ipostazele mai sexy în care s-a afișat artista lezează și taie în pudibonderie mai adânc decât bisturiul:

”Nu îți e rușine să te pozezi așa? Totuși…ai 51 de ani! / Mda…ce să mai zicem? Vreți să nu fiți catalogate ca fiind vulgare, dar uite cum vă afișați / Vezi că ți se văd sânii, dragă… / Noi înțelegem că tu chiar treci printr-o criză a vârstei, însă e prea mult ceea ce faci” sunt doar câteva dintre comentariile primite de Loredana Groza, la postarea cu pricina, scrie cancan.ro.

După cum spuneam, oamenii sunt diferiți. Atât de diferiți încât există câte o părere pro, la fiecare părere contra. O internaută a decis să o încurajeze pe Loredana Groza cu un comentariu pozitiv, comparându-i comportamentul cu cel al lui Jennifer Lopez:

„Așa arată JLo la 51 de ani, un model de femeie pentru mine! Mai sunt și alte femei impecabile, la vârsta înaintată… Și se pozează așa! Și ce credeți?! Nu veți citi vreun comentariu negativ, plin de frustrarea și răutate, din partea străinilor, la adresa lor! De ce credeți că se întâmpla asta?! Pentru că străinii nu au prejudecăți, răutăți și frustrări, precum românii… și mai ales româncele!

Uitați-vă în sufletul vostru, înainte de a judecă pe altul! Loredana este o artistă, una chiar foarte bună! Este absolut normal să facă tot posibilul să arate așa, să se simtă bine în pielea ei, astfel să ne simțim și noi bine văzând-o pe scenă sau la tv, și mai ales să ne mândrim cu ea!! Dar voi nu, voi știți numai să mânjiți ceva ce este frumos și nici nu va dați seama că de fapt aruncați cu ceea ce aveți” a scris tânăra, în comentariu.

Citește și: Marcel Pavel și viața după Covid: ”Medicii mi-au zis să nu mai fac sport”

#News