Concert IRIS Cristi Minculescu, Valter & Boro, în octombrie, la Galați – Acoustic Tour „Eu și cu tine”

Concertul acustic va avea loc pe scena amplasată pe terasa unui pub gălățean

Una dintre cele mai cunoscute trupe rock de la noi din țară, IRIS, vine în Galați la începutul lunii octombrie, pentru a susține un concert de rock acustic pe terasa unui pub gălățean.

Concertul IRIS va avea loc în data de 8 octombrie 2021, la ore 20:00, în Versus Pub, și face parte din turneul acustic „Eu și cu tine”. Biletele costă 90 lei și se pot achiziționa online de pe iabilet.ro.

O scurtă istorie a trupei Iris

Iris este una dintre primele formații românești de rock, fiind înființată în anul 1975. Inițial, din componența trupei au făcut parte Nuțu Olteanu, Emil Lechințeanu și Nelu Dumitrescu, suferind multe schimbări de-a lungul timpului.

Cu toate astea, Iris și-a atins apogeul succesului în următoarea formulă: Nuțu Olteanu, Adrian Ilie și Cristi Minculescu, imaginea solistului devenind sinonimă cu numele trupei.

După anii 2000, trupa se întregea cu Valter Popa și cu Doru „Boro” Borobeică.

În 2012, Cristi Minculescu părăsea trupa, locul său fiind ocupat de Rafael, cel care avea să fie solistul trupei timp de 3 ani, până în 2015. În același an, Cristi Minculescu revenea în trupă pentru doi ani, pentru că în 2017 să o părăsea din nou, luându-i cu el pe Valter Popa și pe Boro Borobeică.

2018 este anul în care instanța decidea că cei trei muzicienii au dreptul, la rândul lor, să folosească numele de „Iris”, astfel că noul lor proiect devenea Iris – Cristi Minculescu, Valter & Boro.

Citește și: Kempes, legenda rock-ului românesc, va concerta în Galați