O bătrână a murit carbonizată în urma incendiului care i-a cuprins casa

Soțul femeii a fost salvat

Pompieri
Pompieri

O femeie de 76 de ani a murit carbonizată, soţul ei intoxicat cu fum fiind transportat la spital, după ce casa le-a luat foc, vineri noaptea, în localitatea Mihai Viteazu, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, potrivit ziare.com.

Potrivit ISU, la locul producerii incendiului au intervenit două autospeciale cu apă şi spumă, autoscara, două echipaje SMURD şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa

. ”A fost scoasă din casă o persoană, sex masculin, în vârstă de peste 70 ani, dependentă de oxigen, intoxicată cu fum, conştientă, a primit îngrijiri medicale de la echipajul SAJ. În interior, echipajele au găsit o persoană, de sex feminin, carbonizată. Incendiul se manifesta violent. (…) Persoana intoxicată cu fum este transportată la spital”, au transmis reprezentanţi ai ISU Dobrogea.

Incendiul a fost lichidat după aproape trei ore de intervenţie, arzând casa pe o suprafaţă de 60 de metri pătraţi – două camere şi acoperişul. Până la sosirea pompierilor au intervenit primarul de la Mihai Viteazu şi mai mulţi voluntari, reuşind să salveze unul dintre cei doi soţi care erau în casă.

Bărbat urmărit internaţional, depistat de poliţişti cu ajutorul aplicaţiei e-DAC