Marius Barbu, melodie pentru Popescu Piedone

Popescu Piedone este descris drept speranța Bucurestiului, susținut de toată lumea pentru faptele bune pe care le-a făcut.

În afară de foarte mulți bucureșteni care îl susțin la Primăria Capitalei, Popescu Piedone are admiratori și în lumea artistică. Marius Babanu, un cântăreț de manele, și-a anunțat public sprijinul pentru Popescu Piedone prin compunerea unei melodii dedicate edilului Sectorului 5.

În versurile melodiei, Popescu Piedone este descris drept speranța Bucurestiului, susținut de toată lumea pentru faptele bune pe care le-a făcut.

Potrivit versurilor melodiei, deși dușmanii au încercat să îl pună la pământ pe Popescu Piedone, ei nu au reușit acest lucru. Marius Babanu îl descrie pe Popescu Piedone drept omul care a ajutat pe oricine fără să se uite la bani, fiind omul care nu s-a vândut niciodată.

„Am făcut fapte și fac, dar înapoi nu mă retrag. Eu am scris istorie, mi am ținut sus numele”, este refrenul melodiei dedicate lui Popescu Piedone, în care edilul Sectorului 5 este descris că un om de acțiune, al faptelor, un bun gospodar si un om care are grija de semenii lui

La Consiliul Național al Partidului Umanist Social Liberal (PUSL), desfășurat vineri la Sala Palatului, Cristian Popescu Piedone și-a anunțat candidatura sa la Primăria Capitalei în fața unei săli care a devenit neîncăpătoare. În fața miilor de oameni care au umplut spațiul și în ciuda numeroaselor plecări, determinate de capacitatea limitată a sălii, Cristian Popescu Piedone a adresat mulțimii cuvinte de mulțumire și devotament, promițând construcția unei noi săli polivalente adaptate nevoilor comunității. Piedone a criticat actuala administrație pentru inacțiune și lipsa de implementare a proiectelor esențiale pentru București, angajându-se să aducă o nouă viziune și să răspundă așteptărilor locuitorilor.

Popescu Piedone, premiat pentru proiectul “LOCUINȚE 𝐧𝐙𝐄𝐁 𝐏𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐓𝐈𝐍𝐄𝐑𝐈𝐈 𝐃𝐈𝐍 𝐒𝐄𝐂𝐓𝐎𝐑𝐔𝐋 𝟓.”