Theo Rose și lupta cu anxietatea. Cântăreața a vorbit despre problemele cu care se confruntă

Îndrăgita artistă a recunoscut că încă de la o vârstă fragedă a început să se confrunte cu „boala” showbiz-ului.

Într-o postare pe pagina sa de Instagram, cântăreața Theo Rose a vorbit despre problemele sale cu anxietatatea, aceasta împărtășinând cu fanii săi stările și modul în care a reușit, după mult timp, să își controleze starea.

Artista, în vârstă de 25 de ani, a precizat că atacurile de panică nu au întârziat să apară în momentul în care exista foarte mare presiune din exterior.

„Eu puneam presiunea asta pe mine într-un context cu niște oameni, cu cântatul. Era o situație pe care eu o vedeam ca pe o mare oportunitate, așa mi-a fost și prezentată și eu atunci puneam foarte mare presiune pe mine ca oamenii de lângă mine să fie mulțumiți”, a declarat Theo.

Anxietatea, „boala” de care suferă majoritatea artiștilor

De asemenea, aceasta a mai precizat că presiune a fost și din partea oamenilor, fără ca ei să știe că fac acest lucru.

„Astfel s-a creat acest buton care e foarte ușor de apăsat. Se activează de fiecare dată când eu încep să mă stresez pentru ceva. O simt așa cum ia de la stomac și nu e bine. Dar de data asta pot să controlez, pentru că eu știu din ce cauză e, știu cum se manifestă și nu mă mai sperie”, a mai spus îndrăgita cântăreață.

Totodată, Theo a mărturisit că această frică nu se manifesta doar la nivel de gând, ci avea momente când inima începea să bată accelerat, iar respirația era necontrolată.

„(…) te strici la stomac, se întâmplă niște lucruri atunci când te apucă criza de anxietate. Atunci e foarte important să înveți să respiri”, a povestit Theo Rose pe Instagram.

Anxietatea, „boala” despre care fiecare artist a vorbit de-a lungul timpului, reprezintă o stare emoțională pronunțată, manifestată prin sentimente de neliniște, fiind asociată cu palpitații, transpirație și nervozitate.

În majoritatea cazurilor, anxietatea apare ca răspuns la un eveniment stresant sau al unei stări prelungite de tensiune. De asemenea, poate apărea ca anticipare a unui viitor agent de stres.

Citește și articolul: Theo Rose: „Îmi permit lucruri la care înainte doar visam”