Alex Bodi a ajuns iar după gratii

Încă 30 de zile la „mititica”

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi / Foto: preluare EVZ

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi, a fost arestat pentru 30 zile, astăzi, 11 octombrie. Vorbim, în acest caz, despre o arestare preventivă, bărbatul fiind transportat la Gorj, anunță Viva.ro.

Alex Bodi urmează să fie dus în fața judecătorilor

Cu toate că, până la această oră, nu se știe motivul exact pentru care bărbatul a ajuns după gratii, reamintim că aceasta nu este prima dată când Alex Bodi are probleme cu legea. Cum de altfel nu este nici prima oară când ajunge după gratii. Acesta a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT, alături de alte 29 de persoane, într-un dosar de trafic de persoane şi proxenetism, anul trecut. Ulterior, a fost eliberat.

În plus, dincolo de probleme sale cu legea, Bodi nu pare a fi chiar cel mai „cuminte” om nici atunci când vorbim despre viața personală. Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, bărbatul a recunoscut că a lovit-o pe Bianca Drăgușanu, cât timp au fost împreună, motivându-și gestul și acuzând comportamentul „impulsiv” al fostei sale soții. Cu alte cuvinte, dacă Bianca Drăgușanu nu l-ar fi provocat, cu siguranță nu ar fi ajuns să fie lovită de acesta. Ori cel puțin asta susține Bodi.

Citește și: Mihaela Rădulescu, fericită într-o relație la distanță cu Felix Baumgartner