Bianca Drăgușanu, decizie radicală. Își „topește” buzele

„Atunci nu aveam minte, să mi le fac așa ca acum”

Bianca Drăgușanu a luat o decizie radicală în ceea ce privește aspectul său exterior, știut fiind faptul că din vânzarea imaginii îi vin cei mai mulți bani în conturi, oricât susține contrariul. Astfel, după ani de zile în care și-a injectat buzele, de data aceasta a ales să le „topească”, pentru a le da o altă formă, „subțiri și țuguiate”, potrivit Impact.  Schimbarea o va face la o clinică de înfrumusețare din Cluj Napoca, cu care are un contract de imagine, și unde și-a făcut cele mai multe dintre intervențiile sale.

„Procedeul e de durată. Mai întâi le-am topit, iar apoi le reinjectez, timp de câteva luni. Le vreau mai subțiri și țuguiate, nu ca acum”, a declarat Bianca Dragușanu pentru sursa menționată.

Mai mult, vedeta a fost foarte critică cu sine și spune că „nu avea minte” și că acesta era motivul pentru care în ultimii zece ani și-a injectat periodic buzele de au ajuns la mărimea și forma actuală, de care pare că nu mai este mulțumită. „De vreo zece ani m-am tot injectat. Nu-mi mai plac cum sunt, formatul ăsta. Atunci nu aveam minte, să mi le fac așa ca acum”, a completat vedeta.

Spre deosebire de alte vedete autohtone, Bianca Drăgușanu nu a evitat vreodată să recunoască faptul că are multe operații estetice, ce-i drept, nici nu putea să nege acest lucru, căci cine o știe din perioada în care a apărut la caravana Din dragoste poate face diferența cu foarte multă ușurință, căci Bianca din 2020 este o cu totul alta față de cea dn urmă cu ani, și nu ne referim doar la schimbările mentale, ci și la cele estetice sau fizice.

Bianca și toate operațiile sale

Bianca Drăgușanu consideră că este ca vinul, cu cât se maturizează, cu atât este mai bine. „Mie mi se pare că acum la aproape 40 de ani arăt mai bine ca la 20. Și nu mi se pare, ci așa este. Sunt întotdeauna cea mai bună variantă a mea. Nu am zis niciodată despre mine că sunt o femeie superbă. Îi las pe alții să spună asta. Dar eu cred despre mine că sunt o femeie aranjată și care se iubește și căreia îi place să aibă grijă de ea”, a mărturisit starleta.

Citește și: Bianca Dragușanu și cea mai bună variantă a sa