Amber Head
Amber Head. Sursa foto : hotnews.ro

Actrița de la Hollywood, Amber Heard, a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume de către specialiștii Centrului de Chirurgie Cosmetică și Plastică Facială din Londra. Chipul actriței îndeplinește regula ”secțiunii de aur”, fața acesteia fiind proporțională, a declarat medicul centrului Juliana De Silva, care i-a studiat trăsăturile, potrivit antena3.ro.

Ce este raportul de aur

Raportul de aur presupune că partea mai mică este legată de cea mai mare, așa cum cea mai mare este legată de întreg. Experții au utilizat o tehnică de cartografiere a fețelor pentru a găsi persoana ale cărei trăsături respectă raportul de aur. Acesta este un standard pe care artiștii și arhitecții l-au folosit în lucrările lor de-a lungul timpului. Raportul, care are o valoare aproximativă de 1,618, este primul număr irațional descoperit de matematicienii din Grecia Antică. În cazul femeilor, este preferabil ca pliul nazolabial să fie mai mare de 90 de grade, unghiul dintre linia frunții și puntea nasului trebuind să fie între 30 și 40 de grade. Potrivit experților, actrița Amber Heard are exact astfel de proporții ale trăsăturilor feței. Specialiștii centrului au remarcat că modelul Emily Ratajkowski are buze perfecte, actrița Scarlett Hohansson are ochi perfecți, iar Kim Kardashian are sprâncenele perfecte.

 Amber Head a fost protagonista unui scandal cu fostul ei soț, Johnny Depp, aceasta pierzând procesul de defăimare cu acesta

Actrița a primit un verdict prin care i se cere să-i plătească o sumă uriașă de bani. Amber Heard și Johnny Depp s-au cunoscut în 2009 și au fost căsătoriți între 2015 și 2016. Depp a dat-o în judecată pe Heard pentru un articol publicat The Washington Post în 2018, în care actrița s-a descris drept „o persoană publică reprezentantă violenței în familie”.„Nu-i port ranchiună sau pică deloc. Știu că poate e greu de înțeles sau poate ușor de înțeles pentru cine a iubit vreodată pe cineva”, a spus Amber Heard.

Certificatul verde, valabil până pe 30 iunie 2023