Anamaria Prodan: „Concepțiile și ideile mele despre fotbal și viață nu se potrivesc cu ale lui”

Impresara, despre care s-a zvonit că ar fi avut o relație cu Dan Alexa, îl consideră pe acesta unul dintre cei mai talentați antrenori

Anamaria Prodan, deși încearcă să stea departe de scandaluri, reușește să șocheze încă o dată prin declarațiile pe care le face, dând „apă la moară” celor care o văd tot mai aproape de momentul divorțului de Laurențiu Reghecampf.

În timp ce Anamaria Prodan pozează în „familista perfectă”, afirmațiile făcute la adresa lui Dan Alexa, despre care  s-a zvonit că ar fi o relație, par să pună  cumva „gaz pe foc” în mariajul subrezit.

„Ne vedem, ne salutăm. Dan Alexa a fost unul dintre cei mai talentați antrenori pe care eu i-am văzut în viața mea. Puteam să intru toată în foc că va ajunge în cel mai scurt timp antrenorul echipei naționale. Dar, concepțiile și ideile mele despre fotbal și viață nu se potrivesc cu ale lui”, a declarat Anamaria Prodan, în cadrul emisiunii Fiță cu Adiță, citat de Realitatea Sportivă.

Anamaria ține „cu dinții” de căsnicia cu Reghe

Și totuși, în ciuda numeroaselor zvonuri, atât în privința ei, cât și a lui Reghe, Anamaria susține că toate acestea sunt pentru le compromite carierele. De altfel, de-a lungul timpului, impresara le-a transmis celor care mai aruncă tot felul de zvonuri pe „piață” că se pot alege chiar și cu trimiteri în judecată.  

„Familia trebuie să ți-o ții. Orice bărbat mai pleacă. La un moment dat îmi zicea cineva «Și șoarecele schimbă gaura!».  Eu am zis atunci că e greșit, că un bărbat adevărat și puternic, care crede în el, își face familia fericită”, a declarat Anamaria Prodan în emisiunea sus-menționată.

Mai mult Anamaria Prodan este de părere că soțul său nu merită să fie tratat cu atâta dispreț de presă. „Ați scris că a plănuit divorțuri. Eu spun că a plănuit cum să-și crească nepoții. Reghecampf nu a plănuit să fure banii familiei, ci a plănuit cum să-i înmulțească! Reghecampf nu a plănuit să-si părăsească familia ci a plănuit să-și o vadă fericită! Reghecampf este un om minunat care nu merită să-i asociați numele și imaginea cu toate gunoaiele”, scria Anamaria Prodan, în urmă cu mai bine de o lună.

Citește și: Reghe, „semne” ale divorțului de Anamaria Prodan