Horoscop azi, vineri 5 mai 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Aspectul celest definitoriu al zilei este redat de trigonul Lunii de pe Scorpion cu planeta Saturn de pe Pești. Acest unghi astral ne vorbește de: ponderație, seriozitate, conștiinciozitate, responsabilitate, perseverență, prudență, fidelitate, corectitudine și stoicism.

BERBEC

Aștrii zilei vă prevăd o zi mai intensă și entuziastă afectiv! Vi se mai preconizează și o semnificativă remediere în planul sănătății! Vă veți arăta și cumva mai rezistenți, dar și mai sobri, sub raport mental, intelectual!

TAUR

Veți avea parte de o zi satisfăcătoare în viața de cuplu! Puteți câștiga și prietenia unei persoane mai mature, serioase, capabile și bine cotate în plan social!

GEMENI

Vi se prevede o ameliorare în planul sănătății! O femeie mai în etate de la locul de muncă vă va fi de mare ajutor! Vi se mai relevă și o consolidare forte sub raport social, profesional!

RAC

Astrele vă preconizează o zi cu reușite în cele ce țin de dragoste, amor! Puteți primi și o veste de bun augur de la o persoană mai în etate de la mare distanță!

LEU

Raporturile cu familia se vor arăta calde, armonioase și înfloritoare! Puteți rezolva cu succes și o chestiune ce ține de un împrumut ori o restituire.

FECIOARĂ

Veți comunica într-un mod mai afectiv, sensibil și gentil! În viața de cuplu vi se prezintă evenimente satisfăcătoare! Este o zi bună și pentru afaceri și treburi de ordin legal!

BALANȚĂ

Astrele vă relevă o zi cu spor la bani! La locul de muncă vă veți arăta foarte implicați, harnici și capabili! Vi se preconizează și o semnificativă remediere în cele ce țin de starea de sănătate!

SCORPION

Vă veți arăta mai sensibili, drăgălași și romantici! Veți atrage energii și evenimente pozitive asupra dumneavoastră! În viața sentimentală veți resimți mai multă stabilitate, ordine și predictibilitate!

SĂGETĂTOR

Vă veți arăta mai creativi și mai fertili sub raport mental, intelectual! Puteți beneficia și de susținerea discretă a unei femei mai în etate! Este o zi indicată pentru proiecte majore legate de casă!

CAPRICORN

Puteți obține prietenia unei femei mai mature. Vă veți reliefa cumva mai raționali, practici și conservatori în judecată! Puteți primi și o veste mai importantă!

VĂRSĂTOR

Astrele vă relevă o zi de succes sub raport profesional! Vi se mai preconizează și o stabilizare fermă sub raport financiar! Veți fi foarte prețuiți pentru talentele, abilitățile și competențele voastre!

PEȘTI

Aveți parte de o zi fericită pentru studiu, examinări și călătorii! Vă veți reliefa și cumva mai serioși, responsabili, organizați, disciplinați și perseverenți!

Horoscop HashtagNews