Horoscop azi, marți 19 septembrie 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul astrologic principal al zilei este realizat de opoziția Soarelui de pe Fecioară cu planeta Neptun, în retrogradare, de pe Pești. Acest aspect celest ne vorbește de: confuzie, indolență, amăgire, hipersensibilitate și încurcături. Pentru a depăși mai ușor impasurile acestei zile mai instabile, astăzi va trebui să ne arătam cumva mai conștiincioși, disciplinați și serioși.

BERBEC

Puteți resimți unele probleme de sănătate mai serioase! La locul de muncă pot interveni unele evenimente destul de deranjante! Încercați să nu vă găsiți un refugiu în vicii!

TAUR

Din cauza orgoliului pătimaș vă puteți lovi de unele neînțelegeri mai aspre în viața sentimentală! Un prieten bun al dumneavoastră poate intra într-o încurcătură destul de curioasă.

GEMENI

Din păcate, puteți avea parte de o ceartă destul de urâtă cu un bărbat cu autoritate din familie! Nu este o zi bună pentru a face schimbări majore legate de locuință! Nu luați decizii importante sub raport profesional!

RAC

Nu este o zi indicată pentru studiu, evaluări și călătorii! Fiți ceva mai amiabili și respectuoși în comunicare! Din păcate, puteți reliefa și o judecată cumva mai tulburată și eronată!

LEU

Vă puteți arăta extrem de risipitori și cheltuitori când vine vorba de bani! Totodată, vi se mai arată și un risc mai semnficativ de incidente sau accidente cumva mai ciudate, așadar fiți ceva mai atenți!

FECIOARĂ

Astrele vă relevă cumva mai plini de sine, vanitoși și mofturoși. Este absolut necesar să încercați să vă mai domoliți comportamentele abuzive! Nu aveți, sub nici o formă, o zi pozitivă pentru afaceri mai importante!

BALANȚĂ

Puteți resimți o tendință de retragere și de însingurare, fiind necesar să încercați să fiți ceva mai optimiști și mai încrezători în viață. Puteți avea parte și de unele probleme de sănătate cumva mai neobișnuite și curioase.

SCORPION

Din nefericire, se poate prezenta o deteriorare majoră a relației dumneavoastră cu un prieten mai renumit! În dragoste vă puteți aștepta la unele evenimente mai stranii! Nu este o zi de bun augur pentru activități speculative majore!

SĂGETĂTOR

Din nefericire, nu aveți o zi prielnică pentru a face mari schimbări în carieră! În familie vă puteți lovi de unele ipostaze destul de turbulente! Nu este o zi potrivită pentru munci legate de casă.

CAPRICORN

Puteți primi o veste mai neplăcută despre sau de la un bărbat mai influent de la mare distanță. Nu aveți parte de o zi cu noroc pentru călătorii pe distanțe lungi! Fiți ceva mai clari și mai tranșanți în comunicare!

VĂRSĂTOR

Vi se poate reliefa un risc ceva mai semnificativ de incidente ori accidente, așadar fiți mai prudenți! Încercați să fiți și ceva mai organizați și chibzuiți când vine vorba de gestionarea banului!

PEȘTI

Calmați cu tact orice potențial conflict ivit în viața de cuplu, pentru a nu regreta mai târziu! Nu este o zi cu noroc pentru afaceri, negocieri și treburi de ordin legal! Totodată, astrele vă arată și cumva mai hipersensibili, oscilanți și idealiști!

Horoscop HashtagNews