Un bărbat și-a luat ostatec copilul, după ce s-a certat cu soția

Incidentul are loc la o casă din Chiajna și ar fi pornit de la o dispută pe care bărbatul a avut-o cu soția

Un bărbat s-a baricadat cu băiețelul său de 5 ani în casă, după ce și-a alungat și lovit soţia, în Ilfov. IPJ Ilfov a fost sesizat de către o femeie că a fost agresată fizic de către soț și alungată din locuință, informează IGPR, potrivit g4media.ro.

Incidentul are loc la o casă din Chiajna și ar fi pornit de la o dispută pe care bărbatul a avut-o cu soția

. După ce a bătut-o și a alungat-o din casă, în jurul orei 15.00, femeia a sunat la 112 pentru a cere ajutor. În momentul în care primii agenți au ajuns la locuința acestora, bărbatul a amenințat câ îl va ucide pe copil și apoi că se va sinucide.„La data de 4 mai 2023, IPJ Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soţ şi alungată din locuinţă. Bărbatul s-a baricadat în locuinţă, împreună cu fiul său minor, de 5 ani”, a transmis Poliţia Română. „Până în prezent, bărbatul nu are solicitări. Activităţile sunt în derulare, iar principalul nostru obiectiv îl reprezintă siguranţa minorului”, a mai transmis sursa citată.

Potrivit unui comunicat al Poliției Române, la fața locului, s-au deplasat polițiștii din Ilfov, luptătorii SIAS-IGPR, precum și o echipaje din cadrul ISU.La fața locului ar fi fost trimis și un lunetist, au declarat surse polițienești. Bărbatul ar avea butelii în casă.

Negociatorii poliției discută de peste o ora cu bărbatul, care dă semne vizibile de agresivitate.

Profesor de sport din Craiova, acuzat de proxenetism