Profesor de sport din Craiova, acuzat de proxenetism

El ar fi ademenit mai multe tinere prin metoda "loverboy".

 Un profesor de sport de la un liceu din Craiova a fost reținut 24 de ore de poliție pentru că ar fi ademenit mai multe tinere prin metoda „loverboy”. Anchetatorii i-au percheziționat locuința și, în urma dovezilor găsite, îl acuză acum de proxenetism, potrivit digi24.ro.

De pe urma „iubitelor” sale, bărbatul ar fi câștigat, în total, 70.000 de euro. Faptele, spun anchetatorii, ar fi avut loc în perioada 2013-2017. 

„Folosindu-se de metoda ‘loverboy’ şi speculând starea de vulnerabilitate a patru femei din judeţul Dolj, le-ar fi determinat pe acestea să practice prostituţia în Germania, Italia şi Norvegia, sumele de bani astfel obţinute, aproximativ 70.000 de euro, fiind însușite de bărbat”, a transmis IPJ Dolj. Bărbatul era profesor de educație fizică și sport la Liceul de Artă ”Marin Sorescu” din Craiova. Pe rețelele sociale se afișa cu haine de firmă și mașini scumpe. În urma perchezițiilor făcute miercuri în locuința lui, polițiștii au ridicat mai multe probe. După audieri, profesorul de sport a fost reținut și și-a petrecut noaptea în arestul IPJ.

În cursul zilei de joi, bărbatul, care este acuzat pentru proxenetism în formă continuată, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunerea de arestare preventivă. Avertisment: Fenomenul ‘El Nino’ va provoca ierni cu temperaturi de vară