Antonia, custodie comună pentru Maya

Soția lui Velea și-a încheiat toate socotelile cu fostul soț, italianul Vincenzo Castellano

Antonia are în sfârșit parte de liniște în viața sa. După un divorț extrem de lung, Antonia este nu doar liberă, dar și împlinită. Astfel, ea a obținut custodia comună a fiicei pe care o are cu italianul Vincenzo Castellano, mai mult, poate să se bucure de timp de calitate petrecut în România alături de Maya. De altfel, cei doi nu au avut niciun bun de împărțit, însă legislația italiană, diferită de cea românească, a făcut ca divorțul să fie unul anevoios. Mai mult, cei doi băieți pe care Antonia îi are cu Alex Velea au purtat numele italianului, chiar dacă sunt din afara mariajului cu Castellano. De altfel, chiar de după finalizarea divorțului, unul dintre primele lucruri pe care au reușit să le facă Antonia și Alex a fost să îi treacă pe cei mici pe „numele” lui Velea.   

„Am încheiat divorţul. Chiar s-a încheiat divorțul, inclusiv în acte. Am stabilit să petreacă timp și la mine în România, cu noi. Lucruri absolut normale. Nu am lipsit de la nicio aniversare din viața ei, mai puțin de la cea de anul trecut, unde nu am putut ajunge din cauza unor complicații impuse de pandemie, și a fost unul dintre momentele extrem de grele, în care am suferit enorm. De regulă, își face ziua de naștere în Italia, așa că, și anul acesta, voi fi acolo alături de ea”, a declarat Antonia, potrivit VIVA.

De altfel, Antonia și Castellano au rămas în relații bune, acesta având cuvinte de laudă la adresa fostei sale soții, pe care o apreciază că nu l-a făcut de râs după ce s-au separat, dar mai ales că a reușit să îi formeze o nouă familie, frumoasă.

„Antonia nu este materialistă. Dacă era nu se uita la Velea. (…) Sunt mândru de ea că a reuşit să-şi facă o familie, că mai are doi copii, că are o relaţie serioasă şi că nu a înşirat bărbaţii. Atunci, m-ar fi făcut de ruşine. Să ştii că Antonia are un suflet foarte bun şi a suferit în viaţă”, a declarat Vincenzo Castellano, în urmă cu ceva timp, citat de Cancan.

Da, în vremurile astea e lucru mare ca doi foști soți să nu își „spele rufele” în public, cu atât mai mult când vine vorba de persoane publice, dar mai ales când în divorț sunt implicați și copii.

Citește și: Antonia, cu burtica de gravidă la vedere