Anamaria Prodan, confundată cu o lucrătoare sexuală

„Vă cumpăr şi pe tine, şi pe prietenul tău, şi pe toată familia voastră”, le-a zis Prodan bărbaților care au vrut să o „cumpere”

Greu e să fii cunoscut, însă și mai greu e să fii nerecunoscut! Pe ambele le-a simțit pe pielea ei Anamaria Prodan, soția lui Laurențiu Reghecampf, totodată fiica regretatei cântărețe de muzică populară, Ionela Prodan.

Știută în lumea „bună” ca fiind o tipă dezinvoltă, ca să ne exprimăm frumos, Anamaria Prodan nu pare să aibă nicio problemă să povestească o întâmplare care, dacă ar fi fost trăită de oricine altcineva, probabil ar fi fost îngropată undeva, într-un sertar din dosul creierului. Trebuie să recunoaștem: un așa nivel de sinceritate nu are cum să fie decât consecința directă a încrederii în sine, ceea ce, într-un mod ciudat, e de apreciat.

Anamaria Prodan: „Eu nu judec, pentru că am trăit printre bărbaţi. Ei sunt făcuţi pentru a fi vânători. O femeie puternică rămâne prietenă şi cu cel care încearcă”

Aflată în Marea Britanie pentru a finaliza transferul unui atacant grec, pe numele lui Georgios Samaras, Anamaria Prodan s-ar fi trezit pe cap, într-un restaurant din capitala Angliei, potrivit propriilor relatări, cu doi bărbați care ar fi confundat-o pe aceasta cu o lucrătoare sexuală.

„Au intrat doi tipi, s-au uitat spre mine şi m-au întrebat cât costă. Li s-a părut că sunt wow, m-au întrebat care e preţul meu şi, dacă vor să merg cu ei la masă. De obicei, afară la fumat stăteau prostituatele.”, a relatat aceasta pentru GSP.

„Le-am zis râzând: «Credeţi că aveţi voi bani pentru mine? Vă cumpăr şi pe tine, şi pe prietenul tău, şi pe toată familia voastră». Mi-am dat seama cât de rău e să fii femeie.”, a continuat Anamaria Prodan, pe un ton tragi-comic.

Citește și: Marile regrete ale lui Leonard Doroftei