Galați: un bărbat s-a înjunghiat în inimă, în fața apartamentului său

Soția acestuia a declarat că nu a crezut în niciun moment că soțul va recurge la acest gest

Un bărbat din municipiul Galați s-a înjunghiat în inimă întrucât soția sa nu voia să-l mai lase pe acesta să intre în apartamentul comun, în care se mai aflau cei doi copii ai cuplului. De menționat că femeia intentase acțiune de divorț din cauza comportamentului agresiv al bărbatului, decizia acesteia de fiind motivată de același tip de comportament care, ulterior, a dus la sinuciderea soțului ei.

„În jurul orei 15:12, echipajul de jandarmerie aflat în patrulare pe raza Secției 3 Poliție Galați a fost direcționat la o adresă din cartierul Micro 21 unde era semnalat un scandal în familie. Ajunși la fața locului, jandarmii au observat un bărbat căzut în fața ușii de intrare într-un apartament, iar lângă acesta un cuțit cu urme de sânge pe el. În acel moment jandarmii au solicitat prezența unui echipaj medical de urgență și au trecut la efectuarea masajului cardiac. Totodată, a fost solicitată și prezența echipei operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați”, anunță Jandarmeria Galați, potrivit Mediafax.

Alertă 112 în Galați: bărbatul a fost găsit în fața ușii apartamentului

Citește și: La Galați, un autobuz a luat foc în mers (Video)

Potrivit sursei citate, soția acestuia l-ar fi găsit pe bărbatul din Galați înjunghiat în inimă, în fața apartamentului, după ce ulterior acesta ar fi amenințat că se sinucide dacă nu este lăsat să intre în casă. „Femeia a mai declarat că nu a crezut în niciun moment că soțul va recurge la acest gest și nu a deschis ușa deoarece se afla în casă împreună cu cei doi copii, iar bărbatul era cunoscut în familie ca având un comportament agresiv, motiv pentru care intentase acțiune de divorț. Până la data producerii incidentului acesta a avut aplicat un ordin de protecție și interdicția de a se apropia de familie. Cercetările sunt continuate de poliție”, se mai spune în comunicatul jandamermiei din Galați.

Citește și: În Galați, soții sună la 112 ca să-și reclame soțiile