În Galați, soții sună la 112 ca să-și reclame soțiile

Atitudinea femeii nu s-a schimbat nici după sosirea Jandarmeriei

Un bărbat din Galați a apelat serviciul de urgență 112 ca să-și reclame soția. Mai exact, acesta a cerut ajutorul autorităților pentru că femeia s-ar fi îmbătat și ar fi devenit agresivă cu acesta, anunță Mediafax. Jandarmii au intervenit la fața locului, doar ca să constate că reclamațiile bărbatului nu sunt deloc nefondate, femeia din Galați continuând și de față cu agenții să manifeste un comportament violent, înjurându-și și amenințându-și soțul.

Galați, orașul reclamațiilor ieșite din comun

„Soțul a apelat la numărul unic de urgență să reclame comportamentul vulgar al soției. Femeia, în vârstă de 49 ani, aflată în stare de ebrietate, într-un acces de furie a început să-și înjure și amenințe partenerul de viață, iar la insistențele soțului aceasta nu s-a calmat decât atunci când la ușa apartamentului au apărut jandarmii. Oamenii legii au discutat cu femeia și au făcut-o să înțeleagă că un astfel de comportament nu numai că îi afectează relația cu soțul, dar și imaginea în fața vecinilor”, au precizat reprezentanții Jandarmeriei Galați.

Cazul nu este unul singular, de altfel. La scurt timp după acest incident, jandarmeria Galați a fost chemată din nou, tot printr-un apel la 112, efectuat de o femeie dintr-un alt bloc de locuințe care reclama scandal la un apartament vecin. În urma intervențiilor s-a constatat că scandalul se desfășura între o femeie și fiul acesteia, din pricina unor neînțelegeri financiare. Și acest conflict a fost aplanat de jandarmi.

De menționat că niciunul dintre scandalagii celor două povești nu a primit amendă, ci doar câte un avertisment scris.

Citește și: La Galați va fi mai frumos ca-n Grecia sau Maldive