Ponta ar dona pentru o „cauză nobilă”: Clotilde Armand

Liderul PRO România ar face acest gest ca „să nu iși doneze doar domnia sa”.

Aproape fostul om politic, Victor Ponta, o ia în bășcălie pe Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, pe pagina sa de Facebook. „Așa se parchează în Sectorul 1 – zona Zero a Capitalei – și vă întrebați de ce suntem toți blocați în trafic?”, scrie acesta, într-o primă instanță.

„Dincolo de nesimțirea (sau inconstiența – sau disperararea) celor care parchează așa blocând total traficul / oare Doamna Primar Clotilde Armand se poate ocupa și de aceasta problemă (în pauzele de la scandalurile zilnice cu toata lumea)?”, se mai întreabă Ponta.

Victor Ponta: „Sunt gata să îi donez și eu bani”

Cu intenția vizibilă de a o ironiza pe Armand, Victor Ponta adăugă că i-ar dona chiar el bani, ca „să nu iși doneze doar domnia sa”. Cu toate astea, donația lui Ponta are și o condiție esențială: „dacă se apuca de treabă!”, mai scrie acesta pe Facebook, publicând, de asemenea, o imagine cu două maşini parcate paralel, care blochează o stradă.

Fostul premier Ponta face referire la acest clip care a apărut în mediul online, ca urmare a invitației primite de primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, la emisiunea „La Cină”, de la Digi24. Întrebată de moderatoarea emisiunii ce donații a mai făcut în ultima perioadă, Armand a declarat că a făcut multe donații, printre care și pentru propria persoană. Banii „donației” ar fi fost folosiți pentru reabilitarea propriei imagini, mai ales în procesele pe care aceasta le are cu fostul edil al Sectorului 1.

Citește și: Ponta plânge și suspină după electoratul pierdut