Ponta plânge și suspină după electoratul pierdut

„Am crezut ca fac pragul cu Pro Romania”, a declarat Victor Ponta cu tristețe

Fostul om politic, Victor Ponta, pentru că deja îi putem spune în acest fel, a discutat despre marele său eșec, cel înregistrat la alegerile parlamentare din luna decembrie a anului trecut, la Radio Guerrilla.

„Am crezut ca fac (pragul electoral) cu Pro Romania.”, a spus Victor Ponta, la emisiunea radio. „Eu am vandut in aceasta campanie electorala un produs pe care oamenii nu l-au vrut.”, a adăugat acesta, sugerând că un subiect ca economia în criză nu mai prezintă interes pentru oamenii vremurilor actuale. „Eu am vorbit de criza economica, de-aia m-am si aliat cu Calin Popescu Tariceanu, am zis ca produsul nostru este doi premieri pe vremea carora s-a trait bine, iar acum problema este cu guvernarea, cu banii. Nu a fost interesant, oamenii au votat altceva. S-au dislocat (votanti PSD) catre AUR. La Pro Romania au venit foarte putini fosti votanti PSD”, a mai declarat Victor Ponta.

Problema lui Ponta de la alegerile parlamentare: PAUR

„Ce face partidul (PAUR) nu știu, dar temele lor există și eu cred ca sunt mai mult de 10%, sunt 20, 30, 40 la suta atrași de aceste teme și nu e nimic rau in asta. Am vazut că în partid se ceartă, dar temele raman. Temele sunt reale”, a adăugat acesta, sugerând că a început să priceapă, în sfârșit, de ce electoratul l-a pensionat atât pe acesta, cât și pe Călin Popescu Tăriceanu care, fie vorba între noi, trebuia să iasă la pensie din viața publică de mult prea mult timp.

Reamintim că înaintea alegerilor parlamentare, Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu au început o căsnicie bazată pe interes, una care însă nu a durat foarte mult, fiind „ucisă” din fașă, încă din luna de miere, cei doi nefiind capabili, nici măcar împreună, să treacă pragul electoral pentru a-și reîmprospăta funcțiile de parlamentari.

Citește și: Firea suspectează că se urmărește creșterea vârstei de pensionare la 70 ani