Mălin Bot caută „aur” în gunoiul lui George Simion

Liderul partidului spune că gunoaiele ar fi fost răscolite chiar de Mălin Bot pentru a crea un efect dramatic și, bineînțeles, pentru a-l discredita pe acesta

Mălin Bot, autointitulat „jurnalist liber” și renegat de toată lumea, inclusiv de comunitatea Rezist, cea pe care se lăuda că o susține, l-a luat în vizor pe liderul Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, George Simion, cu ocazia chefului pe care acesta, împreună cu alți 16-17 membri ai partidului l-ar fi ținut la sediu.

Auzind de atacul împotriva sa venit din partea lui Mălin Bot, George Simion s-a apărat într-un mod similar, filmându-și propriul colaj video în care explică faptul că locația respectivă, deși trecută în acte ca sediu PAUR, este, de fapt, locul unde acesta locuiește. Mai mult decât atât, spune Simion, locuința nici măcar nu i-ar aparține, fiind lăsat să-și facă veacul acolo de „bunul samaritean” Marius Lulea, cel cu care acesta a pus la cale partidul, de altfel.

Cât despre gunoaiele din fața garsonierei în care locuiește Simion, liderul partidului spune că acestea ar fi fost răscolite chiar de Mălin Bot pentru a crea un efect dramatic și, bineînțeles, pentru a-l discredita pe acesta. „Simion ține icoana în bătaie de joc, pe hotă. Nu e capabil, săracul de el, să bată un cui dar e obsedat să conducă România”, a mai scris Bot, postând și o imagine, într-un comentariu.

Varianta lui George Simion

Varianta lui Mălin Bot

Citește și: Ponta ar dona pentru o „cauză nobilă”: Clotilde Armand

În mod sigur, mulți privitori din exterior, inclusiv semnatarul acestui articol, ar spune că George Simion, împreună cu oamenii lui, își merită din plin soarta. Însă tot semnatarul acestui articol este de părere că acuzațiile jurnalistice ar trebui să se bazeze pe fapte concrete, pe fapte grave. Iar ce face Bot în acest moment se înscrie la categoria „can-can ieftin”, cu nimic mai sus decât comportamentul general al celor de la PAUR.

Citește și: Mălin Bot reîncălzește ciorba pesedistă și-i adaugă un pic de Coronavirus