Mălin Bot

Mălin Bot, emblema națională a datului din gură

Acest guru al zilelor noastre, acest semi-zeu semi-doct care s-a autointitulat împărat peste tot ceea ce înseamnă mișcarea #rezist, de ne-a făcut pe noi, ăștia normali la cap, să ne fie rușine că protestăm anti-Dragnea, ca nu care-cumva să fim asociați cu imaginea lui – da, acest guru a grăit din nou. Nu de alta, dar prea multă liniște dăunează imaginii de jurnalist independent și pus pe fapte mari.

Astfel, Bot s-a dezlănțuit încă odată și a acuzat PSD-ul cum c-ar acuza diasporenii veniți acasă cum c-ar fi întins Coronavirus. Haideți să vedem despre ce e vorba:

„Propaganda PSD a acuzat românii din #diaspora că aduc virusul în țară.

Uite că în București a răspândit virusul un pensionar de lux din MAI = generatia #CiumaRosie, angajat la o primărie PSD, cu tot clanul angajat la stat, aproape toți pe la primării PSD.

Românii care nu pot rămâne în Italia vin acasă din disperare. Pensionarul angajat în Primăria PSD venea acasă cu amanta și de aia a mințit la graniță.

Ca să vedeți cum ne demonstrează viața ca PSD e toxic pentru România în orice situație.

Official Post from Malin Bot: Jurnal de pandemie. Ziua 1. Lucruri ireale ies la iveală: Sper că se spală pe mâini des lumea la SRI.Ditamai Primăria Capitalei, un spital întreg și sistemul de siguranță națională, infestate din cauza unui amantlâc. #CiumaRosie #VaVedem”, scrie Mălin Bot, pe grupul Diaspora Europeană.

Bun, deci concluziile pe care le tragem noi din toată povestea asta este că singurul vinovat de răspândirea COVID-19 este ofițerul în rezervă de la MAI. Acum vă rog să tăiați propoziția compusă de mai devreme și s-o înlocuiți cu: „Mălin Bot crede că…”. În opinia ilustrului, toți ceilalți care au răspândit Coronavirus n-au avut niciun fel de vină. Citiți asta de câte ori aveți nevoie!

Încă odată, marele jurnalist căzut în derizoriu își dă cu părerea la liber, sperând că se mai găsește câte unul, câte altul să se uite în gura lui. Și vă spune asta un om care s-a dus cam pe la toate protestele anti-PSD la care a avut ocazia. Același om care, atunci când l-a zărit pe Bot prin centrul Bucureștiului, gesticulând de mama focului în fața unui telefon și încercând să mai scoată el la lumină niște adevăruri, a trecut pe partea cealaltă.

Să antipatizezi PSD-ul, e una. Să vorbești despre mere, când de fapt situație implică pere, e cu totul altceva. Nu dovedește decât că ai nevoie de un restart, întrucât te-ai blocat într-un univers de tipul „țara moare și Mălin Bot repetă aceleași chestii ca o moară hodorogită”.

Măline, avem treburi mult mai importante, nene! Mult mai importante decât PSD, oricât de greu ți-ar fi să procesezi informația asta.

Citește și: Epidemia de Coronavirus, metamorfozată în pandemie

#News