Bărbat din Brașov, arestat pentru șantaj

El a amenințat un cunoscut prin SMS-uri pentru a obține bani

Un bărbat, de 36 de ani, care a încercat să obţină de la un cunoscut suma de 200.000 de lei, ameninţându-l pe el şi familia acestuia cu acte de violenţă, inclusiv că va incendia barul soţiei, a fost arestat marţi, în baza deciziei Judecătoriei Braşov, potrivit g4media.ro.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, cei doi bărbaţi se cunoşteau de la o sală de jocuri pe care o frecventau amândoi.

„În perioada 5-6 martie, o persoană de sex masculin, în vârstă de 36 de ani, cunoscând de la sala de jocuri frecventată că persoana vătămată a câştigat o sumă însemnată de bani de pe urma unei tombole organizate de un cazino din municipiul Braşov, i-a trimis acesteia două mesaje tip SMS prin care a încercat să o constrângă să îi remită suma de 200.000 lei, sub ameninţarea comiterii de acte de violenţă asupra sa şi a familiei, precum şi a incendierii barului soţiei victimei”, a precizat sursa citată. 

Potrivit acesteia, cei 200.000 de lei reprezentau jumătate din suma câştigată de victimă la tombolă. Bărbatul de 36 de ani a fost reţinut şi, ulterior, arestat pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru şantaj.

Gabriela Firea: 1 din 5 cupluri din România se luptă cu infertilitatea