Ozzy Osbourne anunţă că nu va mai merge în turnee din cauza problemelor de sănătate

Artistul a suferit acum patru ani un grav accident care i-a afectat coloana vertebrală..

Ozzy Osbourne a anunţat că nu va putea fi capabil din punct de vedere fizic să susţină concertele din viitorul turneu european din cauza problemelor de sănătate. Artistul a suferit acum patru ani un grav accident care i-a afectat coloana vertebrală, potrivit g4media.ro. După trei operaţii, tratamente cu celule stem, sesiuni nesfârşite de kinetoterapie şi cel mai recent Tratament Cybernics (HAL) inovator, corpul lui Ozzy Osbourne este încă slab din punct de vedere fizic.

„Este probabil unul dintre cele mai dificile lucruri pe care a trebuit să-l împărtăşesc cu fanii. Aşa cum ştiţi cu toţii,acum patru ani am suferit un grav accident în care mi-am afectat coloana vertebrală.Singurul meu scop în acest timp a fost să mă întorc pe scenă. Vocea mea este în regulă”, a explicat artistul.

„Niciodată nu mi-aş fi imaginat că zilele mele de turneu se vor încheia astfel. Echipa mea se gândeşte unde aş putea cânta fără a fi nevoit să călătoresc din oraş în oraş şi din ţară în ţară. Vreau să mulţumesc familiei mele… trupei mele… echipei mele… prietenilor mei de multă vreme, Judas Priest, şi, bineînţeles, fanilor mei pentru dăruirea, loialitatea şi sprijinul lor şi pentru că mi-au oferit viaţa pe care nu am visat vreodată să o trăiesc. Vă iubesc pe toţi…”., a spus Ozzy Osbourne.

Biletele vor fi returnate fanilor, se precizează în anunţ. 

Ozzy Osbourne, născut pe 3 decembrie 1948, în Aston (Birmingham, Anglia), supranumit „Prince of Darkness”, este interpret, compozitor şi vedetă TV., devenind cunoscut, la începutul anilor 1970, ca vocalist al formaţiei Black Sabbath, din care a făcut parte din 1968 până în 1978. A fost dat afară din grup din cauza abuzului de alcool şi droguri. A urmat o carieră solo, cu peste zece albume lansate, vândute în peste 55 de milioane de copii în întreaga lume. Ozzy Osbourne s-a căsătorit cu Sharon în 1982. Ei au împreună trei copii. Artistul mai are trei copii din căsnicia cu Thelma Riley.

Trenurile vor circula mai rapid între mai multe ţări europene, inclusiv România