Cum reușește Theo Rose să aibă o siluetă de invidiat

Artista merge aproape zilnic la sală.

Theo Rose are o siluetă de invidiat. Artista are 50 de kilograme și nu face eforturi mari pentru a se menține în formă. Theo Rose merge frecvent la sală deoarece vrea să arate impecabil iar corpul ei să nu aibă niciun fel de imperfecțiune. „Am început să nu mai mizez pe genă. Nu mă duc de nebună la sală. Am început să văd una alta pe corpul meu. Atunci când eșți mai corpolentă și ai niște celulită, e justificat, că sunt niște kilograme în plus. Dar când eșți slabă și se vede celulita pe ține, atunci trebuie să îți faci probleme. Dacă ți se pleșcăie pielea, nu poți să dai din mână că îți atârnă pielea, atunci iar e o problemă. Nu am vrut să ajung în stadiul ăla”, a declarat cântăreața.

Theo Rose: Vreau să îmi dau interesul. Un corp am, o viață am

Theo Rose crede că în meseria pe care o are e important și aspectul fizic și nu neglijează deloc acest aspect. „Totuși, sunt și eu artist, mai apar și eu pe colo, pe dincolo, mai arăt un picior, un braț. Se uită lumea la mine și mă vede numai atârnată, cocârjată. Mai sunt și slabă și mică, ce Doamne iartă-mă fac? Nu pot să stau dărâmată”, a mai spus Theo Rose. Cântăreața a spus că nu merge la sală pentru a slăbi, ci pentru a se menține și a se tonifia.

„Vreau să îmi dau interesul. Un corp am, o viață am. Sunt tânără, acum sunt de făcut lucrurile astea. Nu yoga, pilates, din astea în alte limbi. Nu pot să fac yoga, meditații, pentru că nu îmi stă mintea în loc, eu mă gândesc la 30 de lucruri. Mă duc la aparate. Nu te gândi că mă duc și fac cu greutăți mari. Are grijă antrenorul să nu îmi dea mai mult decât pot să duc. Adică fac acolo de bun-simț astfel încât să fiu tonifiată”, a mărturisit vedeta.

Legumele care ajută la hidratarea organismului