Control judiciar de 60 de zile pentru Ana Morodan

Ea a fost reținută pentru 24 de ore de polițiștii de la Brigada Rutieră după ce a fost prinsă beată și drogată la volan.

Ana Morodan, supranumită „Contesa digitală, a fost prezentată în fața magistraților de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, unde procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, potrivit g4media.ro. Ea fusese reținută pentru 24 de ore de polițiștii de la Brigada Rutieră după ce a fost prinsă beată și drogată la volan.

Influencerul Ana Morodan a declarat la ieşirea din arest, unde s-a aflat după ce a fost prinsă de poliţie conducând sub influenţa alcoolului şi a substanţelor psihoactive şi fără carnet de conducere, că nu a consumat droguri

Potrivit acesteia, rezultatul pozitiv al testului care i-a fost făcut a fost determinat de somniferele pe care le ia în baza unei reţete.”Nu am consumat droguri. Iau medicamente şi servesc somnifere care sunt pe reţetă”., a afirmat Morodan la ieşirea din arest. Singura vină pe care a recunoscut-o a fost aceea că a condus deşi avea permisul suspendat. Ana Morodan a fost reţinută de poliţişti pentru 24 de ore după ce nu a oprit la semnalele acestora, a lovit două maşini şi a refuzat să fie testată pentru depistarea alcoolului şi a substanţelor psihoactive. Ulterior, ea a fost plasată sub control judiciar. Conform poliţiei, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere au efectuat, marţi, semnal regulamentar de oprire unui autovehicul, însă Ana Morodan, aflată la volan, nu s-a conformat, ci şi-a continuat deplasarea, moment în care a intrat în coliziune cu două autovehicule. În urma accidentului de circulaţie au fost înregistrate doar pagube materiale.

Comenzile românilor cu plata ramburs, verificate de Fisc