Andreea Marin, „pierdută” în cutia cu amintiri

Vedeta de televiziune a dezvăluit conținutul unei scrisori pe care a primit-o de la tatăl ei, pe vremea când aceasta avea 20 ani și se afla la început de drum

Foto: Facebook Andreea Marin

Cu toate că nu ne-am fi putut închipui vreodată că Andreea Marin este un om sentimental, mulți dintre români bănuind-o că la „Surprize Surprize” ar fi jucat un rol, realitatea pare să fie total diferită. Ca orice om, Andreea are amintiri, nostalgii, regrete. Într-o ultimă postare, publicată pe pagina sa de socializare, Andreea a vorbit despre tatăl acesteia și despre cum i-a influențat el viața. Lecții prețioase pe care vedeta le va ține minte mereu, mai ales luând în calcul că tatăl acesteia a decedat în urmă cu cinci ani.

Andreea Marin, nostalgică: „Mi-l amintesc pe tata: stâlpul familiei, un spirit plin de viață, un om cu coloană vertebrală, mereu constructiv, aducând adesea și un strop de bună dispoziție, chiar și când era vorba de o zi mai grea”

Andreea Marin a relatat, de asemenea, și care este conținutul prețioasei scrisori primite de la tatăl ei, pe vremea când aceasta abia își începea lungul drum în carieră, departe de casă, tocmai în București. „În această epistolă, mi-a așternut regulile după care trebuie să mă ghidez la volan, mai cu seamă că în capitală, unde mă mutasem la 20 și ceva de ani, nu era ușor cu o mașină veche (atât s-aputut) și care nici nu avea funcțional marșarierul, adică… o aventură în fiecare zi!”, a scris Andreea Marin, pe Facebook.

În prima sa zi în Capitală, Andreea și-a amintit de spusele tatălui ei, „pilde” care au ajutat-o pe aceasta să depășească angoasele provocate de un oraș mare și necunoscut. „Așa că… închipuiți-vă, de pildă, o femeie la volan, într-o încurcătură în mijlocul unei intersecții mari din București, într-o mașină veche, zgomotoasă și cu număr de Neamț (moldoveancă la volan!), în imposibilitatea de a rezolva ceva, pentru că nu putea da nicicum cu spatele, doar împingând mașina, atât! E lesne să vă închipuiți urmarea (vai di capu’ mieu!!!)”, a mai scris Andreea Marin.

Citește și: Râca eternă a divelor: Andreea Marin vorbește, din nou, despre Mihaela Rădulescu