Richard Gere și Sylvester Stallone, la un pas să se ia la bătaie pentru Prințesa Diana

Elton John a povestit că Prințesa Diana și Richard Gere păreau foarte apropiați, fapt care nu l-a încântat deloc pe Stallone

Prințesa Diana / Foto: The Royal Family

Richard Gere și Sylvester Stalone s-ar fi aflat, la un moment dat, pe punctul de a se lua la bătaie pentru Prințesa Diana. Întâmplarea a fost relatată de starul de muzică pop, Elton John, cel care a povestit amuzat că cei doi actori ar fi plăcut-o pe prințesă în același timp, astfel că un conflict a fost de neevitat.

Totul s-ar fi întâmplat în anul 1994, imediat după divorțul prințesei Diana de prințul Charles. Devenită o femeie liberă, Diana pare să-i fi atras atenția atât lui Richard Gere, cât și lui Sylvester Stallone. La un dineu organizat de Elton John, cu intenția de a sărbători implicarea sa muzicală în pelicula de animație „Lion King”, disputa dintre cei doi actori a fost un pas să degenereze, însă au fost opriți înainte ca unul dintre aceștia (sau chiar amândoi) să ajungă la spital.

Gere și Stallone s-ar fi certat, totuși, afară, înainte de cină. Se bănuiește că prințesa Diana nu este singurul motiv pentru care cei doi nu se au la inimă. Înainte de acest conflict, ar mai fi existat unul, întâmplat, de data aceasta, pe platourile de filmare pentru filmul „Lords of Flatbush”.

Elton John: „Richard Gere şi Diana păreau foarte apropiaţi”

„În timp ce conversam nu am putut să nu observ atmosfera ciudată din cameră. Judecând după înfăţişarea pe care o avea, noua prietenie care înflorise între Diana şi Richard Gere nu era deloc pe gustul lui Sylvester Stallone. Cred că venise la petrecere cu intenţia clară de a fi cu Diana, doar planurile sale fuseseră ruinate”, a relatat Elton Joh, citat de OKMagazine.ro.

Citește și: Andreea Marin, „pierdută” în cutia cu amintiri