Ponta le „râde în nas” celor care l-au votat pe Iohannis și nu pe el: „E problema lor”

Ponta nu vede diferența dintre votanții lui Băsescu și votanții lui Iohannis

Victor Ponta - foto: Realitatea.net

Fostul prezidențiabil, Victor Ponta, se simte răzbunat zilele acestea. Observând avalanșa de comentarii negative pe care populația o îndreaptă spre președintele Klaus Iohannis, Ponta trage concluzii și vine, în plus, și cu ipoteze. Potrivit acestuia, scenariul se va repeta în 2024, așa cum s-a repetat și atunci când a fost ales Klaus Iohannis, pe care acesta îl introduce în aceeași categorie cu Traian Băsescu. Cu alte cuvinte, un fel Băsescu, însă mai înalt, mai prezentabil și cu tot părul pe cap.

Victor Ponta: „Înteleg că cei care l-au votat pe Dl Klaus Iohannis se simt dezamăgiți și trădați – au și de ce”

Cu toate că, cel puțin într-o primă instanță, Ponta pare să „înțeleagă”, se răzgâdește rapid și scrie: „Insa asta este problema lor !”. Mai mult, Victor Ponta este de părere că votanții lui Klaus Iohannis sunt aceiași oameni care, în trecut, au votat cu Traian Băsescu. „Cred ca sunt, in marea lor majoritate , aceiasi care l-au votat pe Traian Basescu – si au fost dezamagiti si tradati”, a mai scris acesta pe Facebook.

Și pot să anticipez deja, în 2024, vor vota tot un Băsescu sau Iohannis – și iar vor spune ca sunt dezamăgiți ți trădați

Iar dacă v-ați întrebat cum se simte Victor Ponta, în contextul actualei ecuații, vine și răspunsul: „Eu nu sunt nici dezamagit si nici tradat de Dl Iohannis- pentru ca nu l-am votat ( ba chiar am incercat sa arat ca exista o alternativa). Si, ca mine, sunt in aceasta situatie inca 5.264.382 de romani care NU l-au votat pe Dl Iohannis ( nici pe Traian Basescu)! Noi ce vina avem ? La noi nu se maresc facturile la energie? Noi nu avem rude sau prieteni care nu au loc la ATI cand fac Covid ? Scolile copiilor nostri nu se inchid ? Firmele noastre nu stau in fiecare zi in controale pana le vindem la o multinationala ? Noi nu asteptam luni de zile pentru un biet aviz de la o institutie publica condusa “pe algoritm” de un “pilos” de la PNL sau de un incompetent de la USR PLUS ?”, a mai scris acesta.

Citește și: Orban face apel la rațiune, pe ultima sută de metri