Râca eternă a divelor: Andreea Marin vorbește, din nou, despre Mihaela Rădulescu

„Eu sunt un om educat, cu bun simț, și sunt un om care știe să-și vadă de drumul său, însă la un moment dat agresivitatea te deranjează și trebuie să te aperi”, a spus Andreea Marin la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Poate unul dintre cele mai longevive scandaluri din showbiz-ul românesc este cel dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. De zeci de ani (da, vorbim chiar despre zeci de ani), cele două dive continuă să se împungă și, pe alocuri, chiar să se jignească una pe alta. Cu toate că, de-a lungul timpului, cele două au invocat diverse motive pentru care nu s-ar înțelege, în realitate nu se știe sigur de la ce a început această rivalitate care a ținut prima pagină a ziarelor de profil, timp de mai bine de două decenii.

Invitată la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Andreea Marin a vorbit, din nou, despre Mihaela Rădulescu, nemesisul ei etern.

Andreea Marin: „În primul rând, cât de deplasat să te gândești că cineva se însoară sau se mărită cu un om pentru că a mai fost cineva însurat sau măritat cu același om. Trebuie să fii puțin bolnav fie să o gândești, dar să o și faci”

Atât Andreea Marin, cât și Mihaela Rădulescu au fost căsătorite cu același bărbat: Ștefan Bănică Junior. Ce-i drept, prima care a apucat să asculte jurămintele rostite Bănică a fost Rădulească, ulterior având și Zâna Surprizelor ocazia să dea crezare acelorași promisiuni. Între timp, ambele par să fi constatat că promisiunile lui Bănică sunt menite să fie ținute, întrucât amândouă au ajuns să divorțeze de acesta.

Și cum Andreea Marin susține că ar fi fost atacată, în repetate rânduri, de Mihaela Rădulescu, aceasta a spus, în cadrul emisiunii: „Eu sunt un om educat, cu bun simț, și sunt un om care știe să-și vadă de drumul său, însă la un moment dat agresivitatea te deranjează și trebuie să te aperi. Evident de la ea. Când sunt două persoane implicate, mai rămâne una. Fiecare s-a definit, realitatea de azi arată unde e fiecare.”, a spus Andreea Marin, citată de WOWBiz.ro.

Ba mai mult, la un moment dat, supărată din pricina faptului că emisiunea Andreei Marin ar fi primit un promo mult mai elaborat decât emisiunea ei, de la aceeași televiziune, Mihaelei i-ar fi sărit țandăra și ar fi spus: „Singurul motiv, unicul, pentru care îmi sare ţandăra este inegalitatea dintre mine şi vita aia de MARIN. Asta are un promo pe post, care eu totuşi cunoscând această meserie, costă nişte zeci de mii de euro. Eu am avut un promo de doi lei reali pe hârtie, cu camere”.

Întrebată despre această declarație, Andreea Marin a replicat: „Pentru mine este de neînțeles. Poate nu mi este în prezent. Pe de altă parte, limbajul acela este un limbaj pe care eu nu l-aș putea folosi nici într-o convorbire privată, referindu-mă la altcineva și rival dacă mi-ar fi în meserie, să spunem. Apoi fiecare cum și-a făcut meseria arată că avem drumuri diferite. Acum lucrurile sunt mult mai clare, după ani.”, a răspuns Andreea Marin, conform sursei citate anterior.

Citește și: Detalii picante despre presupusa relație dintre Ion Țiriac și Andreea Marin