Trafic blocat pe Centura Bucureștiului în urma unui accident în care au fost implicate patru mașini

O persoană necesită îngrijiri medicale. 

Patru autoturisme au fost implicate într-un accident produs pe DNCB (Centura București), în zona localității Bragadiru, județul Ilfov. Circulația a fost oprită pe sensul Chitila – Bragadiru, anunță Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, potrivit ziare.com.

Infotrafic informează că în urma coliziunii, o persoană necesită îngrijiri medicale. 

Sunt probleme în trafic  și pe DN 5 București-Giurgiu, în zona localității Jilava, județul Ilfov, unde a avut loc o coliziune între două autoturisme. Unul dintre acestea a acroșat în urma impactului o femeie de 60 de ani, ce a fost transportat la spital, a precizat Infotrafic.  Se merge cu dificultate pe mai multe drumuri din țară din cauza ceții, fiind semnalate tronsoane unde vizibilitatea este sub 50 de metri.

Ceața reduce vizibilitatea în trafic sub 200 de metri, pe alocuri chiar sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din județele Alba, Bistrița-Năsăud, Cluj, Covasna, Dolj, Giurgiu, Gorj, Harghita, Mureș, Sibiu, Teleorman, Vaslui și Vrancea.

Local, sunt condiții de formare a poleiului, carosabilul devenind alunecos. Pe autostrazile A2 București-Constanța (tronsonul kilometric 10-105), A1 Sibiu-Deva și A10 Sebeș-Turda este semnalată ceață. Vizibilitatea este sub 200 de metri, valorile de trafic fiind reduse. Pe celelalte arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A3 București-Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, se circulă pe un carosabil preponderent uscat, fără precipitații, vizibilitatea fiind bună. Dotări noi de 2,2 milioane de euro la Poliţia de Frontieră