Detalii picante despre presupusa relație dintre Ion Țiriac și Andreea Marin

Fostul tenismen ar fi intenționat să o ceară pe Andreea Marin de soție

Andreea Marin și Ion Țiriac / Foto: preluare Wowbiz

În urma cu mai bine de 15 ani, presa de profil vuia despre presupusa relație pe care mogulul Ion Țiriac ar fi avut-o cu Zână Surprizelor, Andreea Marin. Cu toate că, la vremea respectivă, ambii susțineau că ceea ce îi unește este doar o strânsă prietenie, gura lumii continua să susțină faptul că, în realitate, între cei doi ar fi un pic mai mult decât o relație platonică.

Ion Țiriac ar fi vrut să se căsătorească cu Andreea Marin, conform zvonurilor

Oameni din cercul de apropiați al lui Ion Țiriac au relatat, la vremea respectivă, că magnatul i-ar fi cumpărat Andreei Marin inclusiv un inel cu diamant și că i-ar fi trecut prin cap să o ceară pe aceasta în căsătorie.

Însă cum presupusa relație nu a durat foarte mult, căsătoria nu s-a materializat, gurile rele spunând că Zâna l-ar fi înșelat pe Țiriac cu un bărbat mult mai tânăr decât acesta, de origine turcă.

Întrebată despre cererea în căsătorie, Andreea Marin s-a eschivat, declarând că nu poate să răspundă la această întrebare. „Pe de altă parte, aș sublinia că orice femeie s-ar simți mândră lângă Ion Țiriac”, a adăugat Zâna Surprizelor.

În prezent, Ion Țiriac și Andreea Marin se înțeleg bine, fiind capabili să se comporte decent în public unul cu altul, în ciuda celor care se presupune că s-ar fi întâmplat între cei doi, informează Wowbiz.

Andreea Marin are, în acest moment, o relație cu un bărbat cu 15 ani mai tânăr decât aceasta, în timp ce Ion Țiriac… tot burlac.

Citește și: Nicoleta Luciu, de nerecunoscut la 40 de ani