Nicole Cherry și Florin Popa (Instagram)

Nicole Cherry a anunțat, într-un mod inedit, faptul că este însărcinată, printr-un videoclip în care apare și partenerul său de viață, cu care este în relație de trei ani, relatează Cancan.

Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Semnat, mami și tati!

Nicole Cherry, Instagram

Cu acest mesaj emoționant și-a însoțit cântăreața de 22 de ani imaginea pe care a postat-o pe Instagram, de altfel, e cadrul de închidere a clipului „Scrie-mi pe suflet”, un cântec mărturie, am putea spune.

Nicole Cherry a anunțat încă din luna ianuarie a acestui că își dorește să devină mămică, și iată că visul artistei se va împlini.

Nicole și Florin se cunosc de la 16 ani ai ei

Nicole Cherry preciza în urmă cu ceva vreme că nu se gândea la o relație când l-a cunoscut pe Florin, care este mai mare decât ea cu 8 ani. E drept, la 16 ani diferența de vârstă se simte altfel față de atunci când ești major sau deja ai schimbat prefixul din 1 în 2.

„Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie totul atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el o să fie prietenul meu. El îl cunoștea pe tatăl și cumva mă știa și pe mine. Ideea e că s-a întâmplat așa, dintr-o dată. Noi parcă ne știm așa dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza.  El e mai mare decât mine. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență. El zice că mereu a avut ochii pe mine și i-a plăcut așa să mă urmărească. Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea.. Bine, îmi și place să fiu inabordabilă câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”, mărturisea Nicole Cherry, când abia făcuse 21 de ani.

Citește și: Cleopatra lui „Ghiță” se căsătorește în această vară