Nicoleta Luciu, de nerecunoscut la 40 de ani

Are un stil de viață sănătos, dar mai recurge și la mici ajustări

Nicoleta Luciu, fosta asistentă a lui Teo Trandafir, nu mai apare în lumina reflectoarelor de când s-a retras la Miercurea Ciuc, unde s-a dedicat vieții de familie, fiind mamă a patru copii, un băiat de 12 ani și tripleții de 9 ani.

Dar chiar și așa, Luciu este destul de activă pe rețelele de socializare, iar una dintre recentele postări de pe Instagram în care apare complet nemachiată a scos în evidență intervențiile estetice pe care și le-a aplicat de-a lungul vremii, potrivit Viva. De altfel, Nicoleta Luciu a fost mereu o persoană carismatică, însă trecerea timpului lasă urme și peste cele mai îngrijite de sine persoane.

În postarea menționată, Nicoleta Luciu apare nemachiată, dar după un tratament de înfrumusețare. Și ca întotdeauna părerile sunt împărțite, unii, de fapt unele, o critică, alții sunt de acord cu aceste tehnici.

„Te-ai stricat de tot, păcat că erai și ești încă frumoasă. Sincer eu am 45 și arăt mult mai bine ca tine doar cu întreținerea unor creme de hidratare, protecție”, „Ce frumoasă erai inainte! Nu cred ceea ce văd! E decizia ta, aveai totul”, „Citesc comentariile și mă amuză răutățile venite mai ales din partea femeilor care o tot dau cu naturalul și care comparându-se cu Nicoleta, se cred pe o treaptă superioară. Nicoleta îi superbă, nu vă mai îmbătați cu apă de ploaie” sau „Frumusețea din ochii tăi rămîne inconfundabilă! Ești minunată și frumoasă prin felul tău de a fi!’, sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Nicoleta Luciu.

Nicoleta luciu, stil de viață sănătos și sport

Fosta concurentă de la „Poftiți pe la noi” a dispărut din showbiz-ul autohton, dar asta nu înseamnă că nu are grijă de silueta sa. Bruneta se menține în formă printr-un stil sănătos și sport, chiar dacă de ani buni nu a mai apărut pe micile ecrane. „Din iunie anul trecut țin regim vegan și raw-vegan. Am renunțat la cafea, gluten și zahăr. Nu sunt slabă. Am rămas la 60 de kilograme, la o înălțime de 1m și 75cm. Țin regim raw-vegan, adică cu fierbere și coacere, dar am și zile în care consum numai raw. Fac pâinici și mămăligă, asta am voie să mănânc”, a explicat vedeta într-un interviu acordat cu ceva timp în urmă, citează Fanatik.

Citește și: Laura Cosoi, certată de internauți