Laura Cosoi, certată de internauți

Blonda de „la bloc”, prea sexy pentru pudobonzi români

Laura Cosoi a reușit, nu știm dacă asta i-a fost intenția, să stârnească valuri de comentarii din cauza unei poze în care apare „semi îmbrăcată” sau „semi dezbrăcată”, depinde cât de optimist este privitorul.

Atât i-a trebuit românului pudibond, dar și româncei,  să o vadă pe mămica Laura Cosoi îmbrăcată sumar, atât de sumar că părea că a uitat să își pună și lenjeria intimă pe ea, că internetul s-a umplut de critici. Deși actrița a precizat că era „echipată” cu un body de culoarea pielii, criticile au curs, valuri, valuri, ca după o ploaie torențială.

„Nu ți-a iesit deloc de data asta! Mai ales că lași impresia că nu ai chiloți (deși bănui că ăla e un body). Chiar nu te face sexy această poză …”, a comentat una dintre urmăritoarele Laurei. „Asta ba se postează la biserica, ba dezbrăcată… Nu mai știe ce să facă să iasă în evidență, de tot râsul…”, a scris altcineva.

Laura, apărată, dar și sfătuită

În aceeași măsură în care a primit critici, a fost și apărată de unii dintre utilizatorii rețelei de socializare, dar și sfătuită, semn că din spatele tastaturii toată lumea se pricepe la tot, de la moralitate, la crescut copii.  

„Aoleu, numai fecioare aici! De ce sunteți atât de ipocrite? Felicitări ei pentru că arată atât de bine și are încredere în ea să posteze poze de genul!! Nu este absolut nimic vulgar în acesta fotografie!! Numai „dezamăgite” aici… Maturizați-vă și dacă nu vă place, scroll down!!!”

Laura Cosoi și poza controversată

Da, trebuie să admitem că Laura este o femeie frumoasă, chiar și în zilele în care apare nemachiată, că doar nu se trezește nimeni ca „scoasă din cutie”, zi de zi. Iar naturalețea acesteia a fost aplaudată și apreciată, mai ales după ce s-a făcut comparație cu femeile „tunate” ce se afișează în social media. „Un model de om, câte apar despuiate peste tot care au tot felul de operații estetice și nu arată așa și cu vârsta aferentă și cu copii. Felicitări!”, i-a scris cineva.

Totodată a fost atenționată cu riscul micilor „scăpări” de pe internet, care îi pot strica imaginea. „Înțeleg că îți întreții corpul, că ai grijă de modul în care arăți după 2 nașteri, posturile tale anterioare legate de familie, mândria cu care îți arăți fetele. Aceasta poză este nepotrivită!!! Nu îți strica imaginea datorită unor mici neatenții, îți stă mult mai bine în prezentările anterioare, femeie muncitoare, familistă, preocupată de sănătatea fiicelor. Hrănește-le și mintea cu imagini de calitate când acestea vor fi mari”, a fost sfatul unei alte internaute.

Laura Cosoi (38 de ani) este mama a două fetițe, Rita și Vera, aceasta din urmă fiind născută în plină pandemie, în august 2020.

Citește și: Ramona Gabor știe cum să se facă „mai frumoasă”