Horoscop azi, marți 18 octombrie 2022

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul astrologic principal al zilei este oferit de trigonul Soarelui de pe Balanță cu planeta Marte de pe Vărsător. Acest formidabil aspect ceresc ne vorbește de: onorabilitate, ambiție, asertivitate, tenacitate, capabilitate, vitalitate, pragmatism, determinare și vitejie.

BERBEC

În viața de cuplu veți avea parte de ipostaze intense și pasionale! Este o zi de bun augur și pentru afaceri, înțelegeri și soluționări de litigii. Veți comunica și cumva mai direct, tranșant și viguros!

TAUR

Vă puteți îmbunătăți major relația cu colegii de la locul de muncă. Vi se mai relevă și o ameliorare importantă în planul general al sănătății! Vă veți arăta și ceva mai ambițioși sub raport financiar.

GEMENI

Aveți parte de o zi excelentă pentru distracție, relaxare și destindere. În dragoste s-ar prea putea să realizați o cucerire fantastică, uluitoare! Aveți o zi prielnică și pentru acțiuni și activități ce necesită forță fizică, dar și tărie mentală!

RAC

Vă puteți baza pe susținerea fermă a unui bărbat mai influent din familie. Este o zi de bun augur și pentru a vă implica în proiecte mari legate de casă. Vi se mai poate prezenta și o remediere forte în planul sănătății.

LEU

Veți comunica într-un mod mai elocvent și strălucitor! Puteți primi și o veste bună despre sau de la un bărbat cumva mai matur. Vă mai puteți realiza și unele planuri de viitor foarte ambițioase și temerare.

FECIOARĂ

În această zi puteți obține un rezultat financiar minunat! Vi se mai arată și o falnică reușită profesională! Se mai relevă și că veți fi percepuți drept oameni de calitate, de ispravă de către societate.

BALANȚĂ

Astrele vă relevă cumva mai viguroși, capabili, demni, spectaculoși și dominanți. Aveți parte de o zi optimă pentru călătorii în afara țării. Puteți primi și o veste bună despre sau de la un bărbat mai tânăr de la mare depărtare.

SCORPION

Aștrii vă arată cumva mai creativi și meditativi. Este o zi potrivită pentru studii și experiențe cumva mai curioase! Din păcate, aveți parte și de un risc ceva mai semnificativ de accidente, așadar fiți ceva mai atenți!

SĂGETĂTOR

Puteți obține prietenia ori protecția unui bărbat mai influent și respectabil. Aveți parte de o zi excelentă și în planul afacerilor! Totodată, vi se mai relevă și o zi reușită în viața maritală.

CAPRICORN

Vi se preconizează un succes încântător în planul carierei! Puteți câștiga respectul și admirația superiorilor ierarhici! Vi se mai prezintă și o ameliorare importantă în cele ce țin de sănătate!

VĂRSĂTOR

Este un moment foarte bun pentru studiu, evaluări și călătorii mai lungi. Puteți primi și o veste minunată de la mare distanță! Aveți parte de șanse înalte de reușită și când vine vorba de întreceri, competiții și concursuri!

PEȘTI

Puteți rezolva cu brio o chestiune importantă ce ține de un împrumut ori de o restituire. Se mai relevă și că veți manifesta o natură cumva autoritară și înflăcărată în raport cu membrii familiei!

Horoscop HashtagNews