Diana Șoșoacă se simte în pericol

Paralelă între asasinatul de la Arad și avertismentele primite de ea

Senatoarea Diana Șoșoacă se simte amenințată și consideră că asasinatul de la Arad este un pentru aceasta, cunoscut fiind faptul că este una dintre cele mai vocale constestatare a orice are legătura cu pandemia.

„În ultimul timp, mesajele sunt: voi veni şi îţi voi tăia şi ţie şi soţului tău gâtul. O să te omor şi pe tine, şi pe copiii tăi. Ca şi avocat, am întâlnit cazuri ale unor sceleraţi care şi-au pus în practică ameninţările. Am înţeles că au existat emisiuni la TV în care s-a făcut o paralelă cu cazul asasinatului de la Arad şi s-a atras atenţia că este un avertisment şi pentru mine”, a susţinut Şoşoacă la Metropola TV, citată de B1.  

De altfel nu este prima dată când senatorul neafiliat (ex Partidul Alianța pentru Unirea Românilor – PAUR) face acest gen de afirmații. În ianuarie declara că i s-ar fi întâmplat „de două ori să fiu în prag de a fi internată în acea perioadă, cu nişte simptome ce păreau a fi de otrăvire”.

Ulterior, pe la jumătatea lunii aprilie, Şoşoacă anunţa chiar că îşi va lua permis de port-armă şi va solicita pază non-stop. Declaraţia venea pe fondul scandalului generat de senatoare, atunci când a forţat intrarea la şedinţa Comisiei Juridice, după care s-a plâns că a fost agresată.

„În acest context îmi voi lua inclusiv permis de port-armă şi o să solicit pază non-stop, dacă inclusiv în Parlamentul României eşti bătut ca senator. România nu e stat de drept. În România s-a instaurat dictatura. Păi în Rusia e mai multă democraţie decât în România de o mie de ori. Şi în China e democraţie”, declara pe atunci vocalul politician.

Șoșoacă are fani în Parlament

Într-o măsură, Diana Șoșoacă regretă că a ajuns în „groapa de hiene”, cum numea aceasta Parlamentul la prima sa prezență într-o ședință parlamentară, dar mai ales că îi este dor de instanțe.

„Nu doresc nimănui să intre în Parlamentul României acum. Plecaţi dezamăgit. Îmi este dor de instanţe şi de acele pledoarii în contradictoriu cu intelectuali care ştiu ce să vorbească şi să expună. În Parlament sunt doar câţiva. Îi admir pe domnul Titus Corlăţean, domnul Romaşcanu. Sunt oameni care iau atitudine. De la liberali e o singură persoană. Apropo, cine credeţi că mă admiră şi încearcă să vorbească cu mine? Domnul Vela (fostul ministru de Interne). Poate din cauza dosarelor penale pe care le-am făcut. Există politicieni buni în fiecare partid, dar tac. I-am întrebat de ce nu iau atitudine. Mi-au spus că le este frică, inclusiv de la PNL. Au spus foarte clar că le este frică şi că trebuie să înţeleg că politica merge după alte reguli decât ce fac eu”, a mai spus Şoşoacă la Metropola TV.

Citește și: Diana Șoșoacă, „pe mute” senatorial timp de trei luni