Ilinca Vandici, pe bursa zvonurilor. „Îmi pare rău să vă dezamăgesc”

Pandemia a supus multe cupluri la testul „timpul petrecut împreună”

Ilinca Vandici, vedeta de la Kanal D, a rupt tăcerea cu privire la zvonurile ce o priveau în legătură cu posibilul divorț de Andrei, cel cu care are un băiețel, relatează Playtech. De altfel acesta era unul dintre subiectele de pe „bursa zvonurilor”, având în vedere faptul că multe dintre cuplurile, mai mult sau mai puțin celebre, au fost mai tensionate în primul an de pandemie, când pe fondul lockdown-ului au fost nevoite să petreacă mare parte din timp împreună, iar acel „spațiu personal” a cam lipsit.   

Potrivit spuselor prezentatoarei „Bravo, ai stil”, nici nu se pune problema unui divorț, aceasta schimbându-și percepția despre relația sa după ce a devenit mamă, iar de acum toate deciziile nu o influențează doar pe ea, în relația de cuplu, ci și pe cel mic.

„Îmi pare rău să vă dezamăgesc, îmi pare bine pentru mine. Relația cu Andrei este foarte frumoasă și foarte liniștită. Este cam tot ce am visat și mi-am dorit de la o familie, de la un bărbat, de la o relație. Bineînțeles că toți avem plusuri și minusuri. Bineînțeles că ne mai ciondănim și noi. Bineînțeles că după ne împăcăm și ne iubim, dar nu uităm niciodată că avem un copil”, a declarat linca Vandici, citată de Playtech.

Ilinca Vandici și soțul Andrei, fericiți (Facebook personal Ilinca Vandici)

Ilinca Vandici dă asigurări: divorț nu e

Nu că ar trebui să dea exlicații cuiva din lumea exterioară, dar Ilinca Vandici a ținut să menționeze că nu este vorba de niciun divorț, precizând că statutul de mamă nu îi permite să „fie de capul ei”, ci trebuie să cântărească mai bine lucrurile, atât cele bune, cât și cele mai puțin bune.

„În momentul în care intervine un copil, fir-ar să fie de treabă, nu mai poți să fii de capul tău și să zici: «Nenorocitule, ai făcut nu știu ce, gata, la revedere, ne despărțim!». Eu [ziceam asta], înainte de căsnicie. După ce a venit Zian: «Hai, iubi, că nu e așa de rău. Te rog eu nu mai face asta, pentru că mă deranjează. Hai să încercăm să facem să fie bine, să fim fericiți!». (…) Deci divorț nu e, nu e!”, a mai spus Ilinca Vandici.

Citește și: Adela Popescu și cei trei copii ai săi