Oana Roman, o mama prea drastică

„Și eu țip, dar nu în halul ăsta”

Oana Roman este în centru atenției publicului încă din adolelescență, fiind fiica cea mică a primului premier român de după 1989, Petre Roman. Astfel că este obișnuită și cu camerele de filmare, dar și cu faptul că uneori trebuie să își tempereze „ieșirile”. Că nu îi reușește mereu, este o cu totul altă discuție.

O astfel de ieșire a avut-o în cadrul emisiunii „Mămici cu pitici cu lipici”, unde copila sa a avut o criză de țipete, poate și pe fondul faptului că este un copil răzgâiat, am putea spune. Însă reacția mamei sale, celebră, ne arată că și cele mai cunoscute mame pot scăpa situația de sub control, potrivit Playtech.

Concret, într-o încercare de  responsabilizare a fetiței, Oana Roman i-a cerut acesteia să își facă singură bagajul pentru excursia în care urmau să plece. Deranjată de faptul că mare parte din lucrurile puse în bagaj nu aveau legătură cu „tema excursiei”, Oana a apostrofat-o pe copilă, suficient cât să îi provoace acesteia o criză de țipete.

„De ce țipi? Pot să știu și eu de ce țipi în halul ăsta? Vezi că acum schimb biletele și te las acasă. Vorbesc foarte serios. De ce să țipi ca o descreiată, în halul ăsta? E normal?

Și eu țip, dar nu în halul ăsta. Deci toată valiza e plină de nisip, Isa, toată”, i-a spus Oana Roman fiicei sale.

Oana, din nou alături de fostul soț

Oana Roman, deși divorțată de câteva luni de Marius Elisei, se află în relații mai mult decât bune alături de acesta, iar împreună se implică în educarea fetiței.

Mai mult, cei doi par că și-au reluat relația, ambii spunând că le este mult mai bine acum, când nu mai sunt legați de acte, dar și că nu pot „șterge cu buretele” anii în care s-au iubit.  

Citește și: Oana Roman, fericită în brațele lui Marius Elisei