Foto: Facebook

Mihai Bendeac a decis să facă publică o relație. Cu suișuri și coborâșuri. Cu temeri și cu secrete. Cu angoase și cu schimbări.

Nu, nu este vorba de vreo nouă cucerire sau de vitoare inele de logodnă. Este doar vorba de relația lui Bendeac cu faimosul virus, numit coronavirus, spaima și controversa anului 2020.

Actorul povestește despre momentele prin care a trecut după ce s-a infectat cu noul coronavirus. În același timp, după o tăcere care a durat destul de mult timp, actorul a ales să recunoască faptul că  ”Foarte mulți care au trecut prin boală n-au spus nimănui”.

”Întâlneam trei tipologii de oameni. Îi întâlneam pe cei care se uitau la mine cum se uită babele la mort, adică ziceai că umblu pe stradă cu capacul de la sicriu deschis, mai era a doua categorie de oameni care mă priveau extrem de circumspecți și se și fereau puțin și altă categorie care lua totul extrem de normal”.

O perioadă dificilă vine cu temeri, cu critici și ajungi să te simți ca oaia neagră a societății. Nu că Bendeac nu ar fi deja privit ca un personaj negativ.

”Sunt foarte mulți care au trecut prin boală și n-au spus nimănui, sunt alții care și-ar dori ca să scape. Dar dacă își doresc cu adevărat să nu vină la teatru, pentru că aici chiar se respectă niște norme”, a mai zis Bendeac.

Cât de bine este să apelezi la liniște atunci când se întâmplă o schimbare în viața ta? Dacă ne luăm după Bendeac, e foarte, foarte bine. Deși a ales să facă publică vestea în timpul unei emisiuni filmate de acasă, actorul consideră că familia trebuie să rămână pe primul plan. Și că doar membrii familiei trebuie să știe exact prin ce treci.

Citește și: Zăvoranu nu e de acord cu ”tăieturi, cicatrici, piei, cusături, botox și implanturi”

#News