Oana Zăvoranu
Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu nu dezminte operațiile estetice făcute, e de acord cu ele, dar declară că nu ar fi de acord ca oricine să aibă acces la ele. Un fel de ghiveci al deciziilor și părerilor, Zăvoranu nu se hotărăște dacă și cine să beneficieze de ceva botox în plus sau kilograme în minus.

Probabil, trebuie să ai un anume nume, să fi fost implicată în ceva scandal mediatizat, ca să poți declara că ai în recuzită câteva tăieturi.

Cam asta spunea în urmă cu ceva timp. În prezent, a ajuns la concuzia că bisturiul nu este tocmai bun și că soluția tinereții fără bătrânețe ar fi tratamentele non-invazive.

”Nu sunt adeptă operațiilor estetice faciale, dar a tratamentelor non-invazive, DA!

Ideea este să te întreții pentru a-ți păstra (conserva) naturalețea, tinerețea și trăsăturile caracteristice, nu a te bombarda de operații și injecții care să te transforme într-un mutant la indigo, așa cum sunt în proporție de 99% toate baragladinele cu aere de ‘dive’ din ziua de azi.

Tocmai de aceea mi-a plăcut doctorul Fragkos, pentru că este pe aceeași lungime de undă cu mine și împartaseste aceleași opinii în legătură cu modul natural, elegant și aparte în care trebuie să arate orice om care se respectă și vrea să aibe grijă de el. Această nu este o postare în scop promovare/ barter, pentru că eu nu accept să fiu plătită că să spun de ceva sau cineva că un papagal.

Le las să facă asta, pe cele 99% din suzetele din așa zis-ul showbiz autohton, care în schimbul unor sume simbolice, va vînd și scobitori cu gust de șnitel.

Dacă însă vret+ți să arătați că mine și să semănați cu voi nu cu 99% din restul populației feminine, dva las toate detaliile aici și dacă va duceți mă anunțați de rezultate

Va pup,

Oana

P.S. Rasă, frumusețea naturală și osul boieresc nu se cumpără…cu asta te naști….aviz ‘bombardierelor’ de duzină, care sunt pline de tăieturi, cicatrici, piei, cusături, botox, implanturi și tone de acid hialuronic…”, a scris Oana Zăvoranu pe pagină de Facebook.

Citește și: Andreea Marin a decis că TVR o vrea înapoi, dar o vrea blondă

#News

Foto