Andreea Marin a decis că blondele se distrează mai bine și, mai mult decât atât, sunt mai bine văzute în showbiz-ul românesc. Sau poate că sunt mai bine plătite.

Când nu mai ai ce schimbări să faci, decizi să-ți schimbi culoare părului. Când nu te mai poți baza pe ”Surprize-Surprize”, decizi să faci surpriză dintr-o alegere nesurprinzătoare.

Andreea Marin a decis că pregătește o surpriză, dar nu a spus concret ce proiect are în plan. Desigur, este vorba de o revenire pe marile ecrane. Pentru că nimeni nu poate sta departe de faimă, bani și susținători. Anunțul a fost făcut de Mircea Radu, fostul ei coleg de la știri, actual consilier și prezentator în cadrul Televiziunii Române.

”O situație de genul win-win e una în care câștigă ambele părți. În cazul în care Televiziunea Română și Andreea Marin semnează un contract, e deja win-win-win.

Ce câștigă TVR? Un om care știe meserie. O persoană cu notorietate bună, cu forță, cu capacitate uriașă de muncă. TVR mai primește o gură de oxigen după hemoragia de oameni mulți și buni pe care i-a pierdut în anii trecuți.

Ce câștigă Andreea Marin? O televiziune națională. O platformă mediatică cu un potențial enorm, încă neexploatată la adevărata valoare.

Al treilea win este al telespectatorilor. V-ați săturat de freak show-uri cu oameni care pendulează între vulgaritate și țicneală, de mocofani și derbedei, de fake-uri delirante, de personagii care nu știu să facă nimic altceva decât să apară la televizor, de mediocrități agresive, de vorbăraie într-una și fără rost? V-ați săturat, da?…

Ok, atunci uitați-vă la emisia Andreei Marin.

În curând, la TVR”, a anunțat Mircea Radu pe pagina de Facebook.

”Gata de filmare, sa înceapă săptămâna specială în care am o veste pentru voi, o surpriză care sper sa va bucure! Puțintică răbdare și revin cu ea! Un gând bun și sănătate, că-i mai bună decât toate, iubire și spor, dragii mei!”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

Citește și: Manelistul Florin Salam, mai trist ca niciodată: Duduienii i-ar fi luat toți banii